Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.08.2014. u 12:00

Vrhunac službenog posjeta Cisti Velikoj bio je kada se iz Bandićeva grla zaorilo "kada umrem, umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo", vjerojatno na tragu približavanja Hajduka i Dinama

Zanimljiva logika predsjednika

Grabar Kitarović može Josipoviću biti asistentica

Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske, zanimljivom logikom došao je do zaključka kako on kao predsjednik zemlje članice sudjeluje u donošenju odluka NATO saveza, dok mu pritom Kolinda Grabar Kitarović, kao pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju, "s kolegicama i kolegama iz administracije može tek biti na pomoći". "Po svom položaju ona ne može iznositi službena stajališta NATO-a", uvjerava nas Josipović u Novom listu, zaboravljajući da kao pomoćnica za javnu diplomaciju Grabar Kitarović u prvom redu treba iznositi upravo službena, javna, stajališta.

 

Počasni predsjednik Dinama

Kada umre, umotan u bilo, na Poljud odnesite...

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, pohvalio se da neće koristiti godišnji odmor pa nam valja zaključiti kako je i njegov vikend boravak u Cisti Velikoj bio službeni put. Okružen svitom, prvi čovjek hrvatske metropole opustio se uz gangu, reru, ojkavicu, guslare i diplare na lokalnom festivalu "Uz gangu i bukaru". "I ja sam kao dječak naučio gangu pjevati", pohvalio se Bandić novinaru Slobodne, a svjedoci tvrde da je bolje pjevao od prisutnih gangaša. Vrhunac službenog posjeta Cisti Velikoj bio je kada se iz Bandićeva grla zaorilo "kada umrem, umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo", vjerojatno na tragu približavanja Hajduka i Dinama gdje je gradonačelnik još uvijek počasni predsjednik.

 

Novi dress code

Koji će ministar prvi dati izjavu u kupaćim gaćicama

Boris Lalovac, ministar financija, nakon što je ministar obrane Kotromanović dao izjavu o padu MiG-a u japankama, komentirao je za TV pad rejtinga u pohabanoj majici kratkih rukava. Tko je sljedeći, premijer u kupaćim gaćicama?

 

No pasaran

Lokalna samouprava stala na put Hrvatskim vodama

Tihomir Galić, šef gradnje nasipa za obranu od poplava u Metkoviću, požalio se u Slobodnoj da su Hrvatske vode morale nepotrebno prekinuti radove zbog nepoznatih razloga.

Istina je da su radovi nedugo nakon svečanog otvaranja prekinuti zbog poznatog razloga – jer je Željko Kujundžić ispred MO Plina Jezero blokirao pristupni put s objašnjenjem da mještani nisu suglasni s njegovim korištenjem. Uzalud i građevinska dozvola i nasip od državnog interesa kad ti stane na put lokalna samouprava. Doslovce.

Komentara 3

MT
mladen.turcic
14:08 12.08.2014.

kaj je pocasni predsj.dinama puko ko lubenica

DR
draxy
13:48 12.08.2014.

Zakašnjela vijest! Prije dan-dva u nekoj informativnoj emisiji prikazan je ministar turizma u kupaćim gaćicama.

JM
jezero-matica
17:44 12.08.2014.

Ovaj sto nosi "Bedz"Sumskog Marsala je spreman na sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije