Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Franak
Povratak na članak

Traže ostavku viceguvernera HNB-a: Kad će DORH pokrenuti postupke protiv banaka i tako pomoći državi u kupnji Ine?

Udrugu Franak zanima kada će viceguverner HNB-a Bojan Fras dati ostavku...

Komentari 3

MW
milky way
11:31 27.12.2016.

U Austriji ima 90000 korisnika kredita u sv francima i ta bogata drzava nije prstom maknula da im pomogne vec im je preporucila da se privatno dogovore sa bankama o izmjeni uvjeta kreditiranja (npr konverzija u eure). Sad bi ovi demagozi tuzili banke i misle da bi protutuzbe na medjunarodnim sudovima dobili? Neka probaju, ali sa svojom lovom ... ..... ..

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:40 27.12.2016.

Nikad, jel su oni postavljeni da rade protiv Hrvata i na sve načine da nas iscjede i bace na tlo a tada dolaze komunisti i jugoslaveni koji če spasiti prvo sebe a nas ostaviti u blatu jel je to zadatak koji sprovode. Pozdrav dobrim ljudima

VL
EJ
ejosip
22:18 27.12.2016.

Koliko je (ne)neobičan ... građani bez osobne odgovornosti za vlastite postupke

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.