Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Matić

'Kad se sjetim Sanadera i Barišića koji nam se smiju dođe mi muka'

'28.05.2010., Zagreb-Savjetnik Predsjednika Republike za branitelje Predrag Fred Matic. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
25.06.2012.
u 19:24

Ministar je rekao kako se na Dan državnosti s ponosom sjećamo svih hrvatskih branitelja koji su nam omogućili da danas živimo u slobodi i imamo svoju državu

Ministar branitelja Predrag Matić jutros je, nakon polaganja vijenaca na Mirogoju, rekao kako se na Dan državnosti s ponosom sjećamo svih hrvatskih branitelja koji su nam omogućili da danas živimo u slobodi i imamo svoju državu. Međutim, dodao je, osjećaji su dvojaki.

– Na jednu stranu veselio bih se i kriknuo bih od veselja jer imamo svoju domovinu, a na drugu stranu, opet, kad se sjetim nakon ovu 21 godinu da imamo one koji su s jednom rukom na srcu, a s drugom u našim novčanicima, ili kada se sjetim svih onih Barišića ili Sanadera koji sada sjede na špici i piju kavu i debelo nam se smiju, a mi ovdje danas polažemo vijence, onda mi dođe muka i dođe mi da zaplačem, da i ne kažem neku težu riječ – zaključio je Matić.

Komentara 257

OB
-obrisani-
09:18 26.06.2012.

Matić-tatić. Žvače staru slamu.

TI
tirkizna
13:04 26.06.2012.

Konačno prave riječi na pravome mjesto i u pravo vrijeme!

DU
Deleted user
07:42 26.06.2012.

Svi smo mi Smranader.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije