Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lora vidović:
Povratak na članak

Kad se netko bori za preživljavanje, nema vremena ni volje za borbu za ljudska prava

Mediji ponekad upadnu u senzacionalizam, ali treba istaknuti njihovu ulogu u izbjegličkoj krizi. Novinari su senzibilizirali javnost i pridonijeli humanom odnosu prema izbjeglicama

Komentari 4

LI
Livi
15:08 09.12.2015.

Gospodo, vi samo "lijepo" pricate: sta ste ucinili za Pajcica, sta ste ucinili za ljude koji su u Vrapcu prisilno hospitalizirani i kljukani tako opasnim medikamentima da su se javljali ljudi iz Njemacke kako bi ih zastitili. No Vi ste u Saboru pricali price za malu djecu.

VL
GO
goran2hr
14:24 09.12.2015.

Da sutra sutra podijele otkaze svima u tom uredu, a na vrata stave lokot, Hrvati ne bi primijetili da ih više nema. I eto jedne dobre reforme i uštede. Pa dalje redom...

VL
Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
13:56 09.12.2015.

Osim što pričate o stvarima koje su svima nama jako dobro poznate, što ste vi napravili da to promjenite? Mi vas plaćamo da budete prvi na barikadama, a vi ste gdje?

VL
ZH
zlatko.harapin53
20:50 09.12.2015.

Gospođa Vidović je slučajno zaboravila da su besramno bogati Zemljani omogućili velikoj većini besramno siromašnih Zemljana da se svakodnevno bore za preživljavanje. I potpuno je u pravu kada kaže da besramno siromašni Zemljani nemaju niti vremena, niti volje da se bore za ljudska prava, jer su to ljudska prava za besramno bogate Zemljane, i neljudska prava za besramno siromašne Zemljane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.