Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci o okršajima
Povratak na članak

Kad oko nas svako malo lete meci, nesigurnost više nije samo dojam

Policija i gradonačelnik umiruju javnost, ali stračnjaci upozoravaju na probleme koje postoje u policijskim postajama

Komentari 12

AR
Artukovic
13:50 23.09.2018.

Nije to sukob obitelji nego sukob dvoje ljudi iz tih obitelji....pa koga vi pravite majmunima.Znao je Hićo sto radi kad je htio istrijebiti cigane i židove....Njih nikad neces vidjeti oznojene od posla.Paraziti drustva.

VL
MA
malinoa
13:55 23.09.2018.

U Vukomercu u onoj kući prijavljena 91 osoba..............91, svima njima dajemo neki oblik socijalne pomoći, da ne govorimo o tome da su upravo romkinje majke odgajateljice....plaćene iz našeg novca, znamo kome su oni potrebni da bi se ostalo na vlasti, a nas to na svaki način košta previše, treba hitno napraviti reviziju i vidjeti pod kojim su uvjetima razne individue i dobile svoje statuse od prijava pa nadalje.

VL
ST
stefj
13:54 23.09.2018.

Ma bitno je da se zatvori starica radi čarapa od 7 Kn ili cvjećarnica na prevaru, a ovo se dozvoljava... I kako to nije sukob Roma? U Vukomercu su se sukobile dvije Romske obitelji, a ovdje su se sukobila dva pripadnika Romske zajednice... Najbolje je što niti jedan od njih očito nije stalno u Zagrebu, a vjerojatno su i ovdje prijavljeni, te primaju socijalnu pomoć... Našli su se na pola puta, jedan iz Bosne, drugi iz Mađarske, očito su trebali nešto raspraviti, pa se malo zakompliciralo. I onda smo dobili scene iz Američkih filmova... A očito tu niti policija ne radi svoj posao. Ne pomaže baš niti sudstvo, niti zakoni... Samo kod poduzetništva postoji sudska praksa - uvijek si kriv, pa ti dokaži da nisi, svugdje drugdje, pa i kod teškog kriminala, uvijek si nevin dok se ne dokaže drugačije. Hvala Jadranki Kosor na takvim pravilima...

VL
AL
Alkana
13:46 23.09.2018.

Kad bi se vlast i policija ponašala prema Romima isto kao i prema nama drugima, sve bi bilo u redu. Ali, njima se svašta progloeda kroz prste. Primaju socijalnu pomoć a voze lude aute, imaju arsenal oružja, u jednoj kući živi devedest osoba - ima tu i puno djece. Našim neromskim obiteljima, ako nemaju kupaonicu i prikladnu sobu za djecu, socijalna služba sjedne na vrat i oduzima im djecu. A njima??? Ako su im roditelji kriminalci, pijanci, lopovi, isto tako. Romima je sve dozvoljeno i zato si i dozvoljavaju to što rade. A Bandić - bolje da šuti. Njegova "zaštita" Roma i kumstva i dovela su do ovih oružanih eskalacija. Neka se Romi ponašaju kao i svi ostali građani i nikakvih problema neće biti!

VL
BL
Blabla
13:36 23.09.2018.

Zagreb kao Amsterdam Multiculti , sto se iz tog rada kriminal, prostitucija , trgovina bijelim robljem , siromaštvo Itd . I na kraju likvidacije usred bijela dana . Tog će biti još i vise Zagreb je još i dobar stor sto se sve događa po velikim metropolama .

VL
EL
elkomadante
13:41 23.09.2018.

ostavka ministra, gradonačelnika i načelnika ? iz moralnih razloga ?

VL
GR
grebza
17:06 23.09.2018.

Glavno da nam veliki mislioc i govornik bandic i dalje melje populističke i maloumne priče.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:26 23.09.2018.

Za sve su to krivi Sirijci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.