Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović o Josipoviću:

'Kad nemate sadržaja u kampanji, napadate druge'

kolinda
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
29.10.2014.
u 14:44

Dodala je kako je pravo pitanje što je Josipović odavao bivšem srbijanskom veleposlaniku Cvetićaninu iako je on objasnio da je riječ o hrestomatiji, odnosno o tri njegove knjige

Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu, danas je obilazeći tvrtku Kraš najavila da će idući tjedan predstaviti svoj izborni program te kazala kako je gospodarstvo u središtu njenog programa.

– Obilazeći uspješne tvrtke, skupljam iskustvo, ali i informacije o problemima s kojima se susreću kako bih ojačala svoj program – rekla je Grabar Kitarović naglasivši da jako voli proizvode Kraša.

Kada je o riječ o mogućnosti njenog povratka u NATO, poručila je da apsolutno nije lagala kao što je to u intervjuu za Media servis ustvrdio Josipović te se opravdavala kako je to što je trenutačno na neplaćenom dopustu u NATO-a samo administrativni status koji njenoj djeci omogućava da završe školsku godinu u Belgiji.

Nisam ni prva, a ni zadnja koju je predsjednik Josipović ovih dana uvrijedio, ali ja mu to čak ni ne zamjeram jer kad nemate sadržaja u kampanji, napadate druge – poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Dodala je kako je pravo pitanje što je Josipović odavao bivšem srbijanskom veleposlaniku Cvetićaninu iako je on pojasnio da je riječ o hrestomatiji, odnosno o njegove tri knjige.

Na inzistiranje novinara kako je ona i dalje zaposlena u NATO-u, Grabar Kitarović je ponovila kako ne radi za NATO, a na pitanje hoće li se vratiti na svoje radno mjesto u NATO-u ako izgubi izbore odgovorila je da će ona biti prva hrvatska predsjednica, ali da isto tako ima zamrznuti status u Ministarstvu vanjskih poslova.

– Koja je razlika između zamrznutog statusa u Ministarstvu vanjskih poslova i na Pravnom fakultetu, što ima Ivo Josipović? – zapitala se Grabar Kitarović.

Na ponovno inzistiranje zašto nije objasnila da se može vratiti u NATO, budući da ima još godinu dana mandata i da koristi neplaćeni dopust, rekla je da se ta mogućnost zamrzavanja statusa pojavila u zadnjih nekoliko dana te da je o tome nitko nije pitao niti je trebala što objašnjavati.

>> Josipović: Smeta mi što je Grabar Kitarović lagala

Komentara 136

Avatar petrolio
petrolio
14:53 29.10.2014.

gđa. kolinda je pravo osvježenje na našoj političkoj sceni! uvjeren sam da je hrvatski narod dovoljno naučio u preteklih 5 godina i da neće nasjesti na crvenu agit propagandu kojima su zatrpane novine i svi mediji te da ćemo dobiti prvu predsjednicu u hrvatskoj povijesti!

Avatar zabadalo5
zabadalo5
14:54 29.10.2014.

Tako je gospođo Kolinda! Samo hrabro naprijed! Vaša pobjeda nije upitna!

Avatar jimyk127
jimyk127
14:53 29.10.2014.

Draga naša Kolinda, buduća predsjednica Republike Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije