Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŠAO GA!

Ostavio poštaru uputu da pošiljku ostavi ispod otirača, ali...

Dostava
Foto: Reddit
1/3
28.02.2016.
u 08:53

Osvježavajuće je vidjeti da neki dostavljači ozbiljno shvaćaju svoj posao

Koliko ste samo puta čuli priču, ili se možda i vama dogodilo, da vam dostavljač nije pred vrata donio ono što ste naručili jer mu se nije dalo penjati na peti kat, već vam je u poštanskom sandučiću ostavio onu iritantnu poruku: "Pošiljku možete podići od do na adresi..."

Internet je poprilično zatrpan beskonačnim nizom primjera krivih dostava pa je osvježavajuće vidjeti da neki dostavljači ozbiljno shvaćaju svoj posao i i narudžbu izvršavaju doslovno od riječi do riječi.

Tako je ovaj revni dostavljač ispoštovao želju kupca da mu se pošiljka dostavi "ispod kućnog otirača". Zahtjev je, priznajemo, malo pretjeran jer doista ne znamo kako bi se ovolika kutija mogla ugurati ispod otirača, ali zato sve pohvale djelatniku dostavne službe.

Foto: Reddit

Nadamo se da je i klijent bio zadovoljan uslugom.

>> Kradu bicikle pomoću selotejpa

Ključne riječi

Komentara 8

BJ
Bjelovar112
10:49 28.02.2016.

ti Pink očito nisi radila nikada dostavu e drugarice raspitaj je kod Todoricevih dostavljača A1 da ti kažu kakve sve prohtjeve imaju pojedinci kod dogovora o mijestu dostave .

AN
anticenzura
11:26 28.02.2016.

Car!! Moj postar nosi kuci samo ono sto moze stati u pretinac ispod sanducica, ostalo njet!

Avatar ucjena
ucjena
21:20 28.02.2016.

Pametan covjek, da ne pokisne a sigurno je drveni predmet::))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije