Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ PLENKOVIĆ

'Kad ja kažem da je vrijeme za to, reći ću vam imena novih ministara'

Andrej Plenković
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
15.07.2019.
u 10:51

Premijer je najavio rekonstrukciju Vlade, no još nije poznato tko će biti novi članovi te kada će njihova imena biti poznata javnosti.

Na povratku iz Dubrovnika gdje je premijer Andrej Plenković otvorio dubrovački pročišćivač vode, izjavio je kako će o imenima ministara govorit kad on kaže da je vrijeme za to.

Podsjećamo, za sada je poznato ime nasljednika bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića. Za tu je poziciju premijer predložio Ivana Malenicu, a za ostale aktualne ministre koji u posljednje vrijeme pune medijski prostor zbog afera, nasljednici ostaju još uvijek nepoznanica.

Osim toga, nije poznato ni ime koje će zamijeniti nedavno proglašenu tajnicu Vijeća Europe Mariju Pejčinović Burić koja u rujnu počinje obnašati svoju dužnost.

Pogledajte kako je premijer Andrej Plenković pustio u rad pročistač u Komolcu

 

Komentara 8

VB
vbn1
11:13 15.07.2019.

Neka i treba vam se inatiti. Sve mislite doznati na silu. A zašto bi vam uopće i govorio ako još nisu održani sastanci? Baš eto vi novinari morate prvi sve saznati

PO
poiuyt
11:37 15.07.2019.

Tak svejedno...da dode u remetinec I odabere prvu cetvoricu svi budu posteniji od njegovog odabira.

PO
poiuyt
11:42 15.07.2019.

Trolcek ostavi komentar I napucaju si 14 plusica....jadno,prozirno,bijedno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije