Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kad će Pupovcu i Ribiću isteći rok trajanja?

Oni koji su u Borovu uzvikivali mrziteljske pokliče u ime Hrvatske sami su toj Hrvatskoj pljunuli u lice, ali i udahnuli novi život onima koji će taj incident do iznemoglosti zloupotrebljavati. Ni Udba ne bi bolje. Pupovac je čak i Milanovića prozvao da je svojim porukama u Borovu potaknuo incident. No, zanimljivo je, kako to Milanović, Anušić i Penava o njemu govore - gotovo isto?

Komentari 2

ZI
zinegoid
08:14 07.05.2021.

nikada se neće saznati koliku je cijenu država platila da bi plenković bio na vlasti, pinokio, pupavac i ostali. hdz, kao pravi vazal, sa svojom bolesnom ambicijom vladanja postao je rob plenkovića, koji doduše s njima nema ništa zajedničkog. uostalomm možda i ima, hdz je zadnje utočište svih jugoslovena .....

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:51 06.05.2021.

Netočno. Anušić ne govori niti blizu isto o Pupovcu kao Penava a i Milanović govori suprotno od obojice. a ono najvažnije niti jedan od njih ne govori iz istih pobuda odnosno razloga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.