Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panel-diskusija
Povratak na članak

Kad budemo obrazovaniji i bogatiji, smanjit će se bolesti srca i krvnih žila

Nije problem broj pacijenata, nego to što su oni koji se liječe u bolnicama jako bolesni, jer se nije djelovalo na vrijeme, objasnio je Davor Miličić

Komentari 2

AL
alf
02:23 27.03.2018.

A kako biti bogatiji ako ne zelis raditi? Mislim da imamo jedan od najboljih omjera u svijetu osoba sa raznoraznim titulama, Prof, DR, Magisara, Ing i ostalih. Sto oni rade, sjede u drzavnim uredima kao trutovi i onda ocekujemo bolje dane. Tko ce nam to donijeti, oni koji rade vani? Oni donesu nesto, izgrade kucu i vrate se natrag odakle su dosli. Kada odu u mirovinu, oni ce imati od cega zivjeti a sto ce biti sa ostalima? Moja generacija koja je otisla vani u prosjeku imamo 4 djece, u Hrvatskoj 1.6. Tko ce raditi i zaraditi za mirovine onih koji su ostali u Hrvatskoj? Treba poticati one koji nesto znaju da se upuste u privatni posao. Na taj nacin zposlio bi se odredjeni broj ljudi koji bi ostao kod kuce. Da bi se to dogodilo, drzava mora biti ta koja ce pomoci na pocetku s niskim porezom za pocetnike i otvaranje privatne firme mora biti pojednostavljen. U normalnim drzavama mala i srednja poduzeca zaposljavaju 50% zaposlenih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.