Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velik razred

Kad 5. b ulazi u razred, to je pravi stampedo 32 đaka

škola
14.09.2010.
u 09:24

OŠ Ljudevita Gaja u Krapini sa 32 učenika najveće je razredno odjeljenje u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Kad oni prolaze hodnicima, to je pravi stampedo, a kad ulaze u razrede, nema im kraja, kažu u šali profesori za 5. b razred u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja u Krapini, koji je sa 32 učenika najveće razredno odjeljenje u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Oni su, kaže ravnatelj škole Ignac Pavić, od početka tako velik razred jer je pravilnik o maksimumu od 28 učenika u razredu donesen tek 2009. (prije toga bio je 32.)

Inače, prosjek je Osnovne škole Ljudevita Gaja od 22 do 24 učenika po razredu, i to s područnim školama, dok je u samoj matičnoj školi prosjek 26 učenika po razrednom odjeljenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije