Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagoslov

Kaćunko: Milinovićeva je kuća baš po mjeri čovjeka, nije raskošna

\'unutrasnja zagreb 14062007 ....don kacunko, predstavljanje knjige..... snimio_anto magzan\'
25.04.2011.
u 22:00

Sugrađani hrvatskog ministra zdravstva ne žele komentirati njegovu kuću jer smatraju da ta tema nije zanimljiva

Gospićki župnik don Anđelko Kaćunko po starome je ličkom običaju prije nekoliko dana, prije useljenja i uskrsnih blagdana, blagoslovio kuću ministra Darka Milinovića.

Kazao nam je kako je ugodno iznenađen unutarnjim uređenjem kuće jer je, priznaje, zbog prenapuhanosti medijskih priča o ministrovoj kući, vjerovao kako ga očekuje raskošno unutarnje uređenje.

– Kuća je krasna. Lijepo je to uređen, pravi obiteljski dom, jednostavan, ugodan i skroman, baš po mjeri čovjeka – kazao je don Kaćunko te dodao da kuća iznutra uopće ne djeluje velika kao izvana.

Iako, prolazeći pokraj Milinovićeve kuće, neki pješice, a neki automobilom, nesvjesno okreću glave kako bi „snimili" novi ministrov dom, sugrađani i dalje ne žele komentirati tu temu ne smatrajući je odveć zanimljivom.

Komentara 70

PG
praseca gripa
00:33 26.04.2011.

Paranoja,cista paranoja!

OB
-obrisani-
07:25 26.04.2011.

Ako ju usporedjujes sa Katedralom..sigurno da nije raskosna. Ako ju usporedjujes sa mjesecnom placom nekog ministra...onda je naucna fantastika. Ako gledas da je mjesto radnje-Hrvatska, onda se nitko na zalost ni ne cudi.

OL
olala
23:50 25.04.2011.

Ovome je jako dosadno u životu.Bolje da šuti nego piše gluposti,koji licimjer popovski.Sram te i stid bilo don Kriplćunko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije