Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera

K. Devčić: Tvrtki Fimi media blokiran račun

Krešimir Devčić
Tomislav Miletić/Pixsell
Autori: sk/VLM, luc/VLM
12.08.2010.
u 12:34

Sve troje terete se da su na temelju fiktivnih računa "oprali" 16,5 milijuna kuna.

Sudac istrage u slučaju Fimi medije Krešimir Devčić odredio je, kako doznajemo, blokiranje računa tvrtke Fimi media. 

Podsjetimo, vlasnici tvrtke Fimi media Nevenki Jurak i njezinoj suradnici Aniti Lončar Papeš jučer je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, dok je trećeokrivljeni Bojan Dimić pušten da se brani sa slobode jer je odlučio surađivati s USKOK-om i otkriti na koji je način obavljao nezakonite poslove za Jurak.

Sve troje terete se da su na temelju fiktivnih računa "oprali" 16,5 milijuna kuna.

Komentara 7

OB
-obrisani-
12:57 12.08.2010.

Pa zašto sada Hrvati uništavate tu uglednu i dobro stoječu firmu Fimi media ?? Pa ta firma je čudo čudo i protivi se ekonomskim teorijama kako moraš puno raditi, ulagati i napredovati da pobijediš konkurenciju.. Pa Fimi media je firmaa stila Lionel Messi koja dribla, tehnicira i postiže golove kako želi..Iako otkada je pošteni Ivek otišel na urlaub Fimi media djeluje kao Lionel Messi polomljenih nogu i kičme..

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
13:07 12.08.2010.

Sve to vodi na vrh, pgotovo stari vrh, SanadyBoy, ali cemo naci jos par Polanceca i stvari ce se smiriti.

EA
eagles
12:52 12.08.2010.

Ona je primila novac, ali ga nije ukrala. Novac je ukrao onaj koji je dao nalog da se plati iz državne tvrtke. Nije teško utvrditi tko je to napravio. Zašto te osobe nisu u pritvoru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije