Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESRELI GA

Jurio dvostruko većom brzinom od dozvoljene, kažnjen s 5000 kuna

Ilustracija presretača
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
17.07.2020.
u 11:58

Po pravomoćnosti odluke o prekršaju dobit će i tri negativna prekršajna boda.

Na državnoj cesti D-35 u Lepoglavi jučer oko 18.30 sati policijski presretač je izmjerio da je 44-godišnji motociklist na dionici ceste na kojoj je brzina ograničena na 70 km/h jurio čak 160.

Umanjeno za toleranciju na mjerne uređaje od 10 posto, znači da je vozio 144 km/h. Za počinjeni prekršaj vozaču je izdan prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna od 5000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima A kategorije u trajanju od jednog mjeseca. Po pravomoćnosti odluke o prekršaju dobit će i tri negativna prekršajna boda.

- Ponovno skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da će policijski službenici Policijske uprave varaždinske i u dane narednog vikenda provoditi pojačane mjere u nadzoru cestovnog prometa, s posebnim naglaskom na utvrđivanje prekršaja četiriju glavnih ubojica u prometu - alkohol, nedopuštenu brzinu, nekorištenje pojasa i upotrebu mobitela tijekom vožnje - najavljuju u policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:33 17.07.2020.

Odlično, svaka čast i policiji i sudstvu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije