Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZI I ŽESTOKI

Jurili autocestom preko 200 km na sat, pa dobili po džepu

Novčanik i novac
Foto: Getty Images
11.01.2019.
u 15:35

U četvrtak oko 20 sati u blizini Nove Kapele 24-godišnji hrvatski državljanin istom je autocestovozio 226 kilometara na sat, a samo sat vremena kasnije uhvaćena je i slovenska državljanka

Policija je srijedu oko 10 sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod Nove Gradiške uhvatila 48-godišnjeg državljanina Njemačke, koji je upravljao osobnim automobilom njemačke registracije brzinom od 237 kilometara na sat.

U četvrtak oko 20 sati u blizini Nove Kapele 24-godišnji hrvatski državljanin istom je autocestovozio 226 kilometara na sat, a samo sat vremena kasnije uhvaćena je i slovenska državljanka, koja je po A3 "prašila" 231 kilometar na sat. Neumorni policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška vozače su odmah kaznili novčanom kaznom u iznosu od tri tisuće kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od mjesec dana.

>>Pogledajte video: Policijska potjera

 

Ključne riječi

Komentara 1

IG
igor379
06:55 12.01.2019.

wow...toliko puno 3is kn....i 3mj bez B kat. pa taj ce dalje da vozi bez B kat. A ja dobio 3tis kn i 3mj bez vozacke isto....popio 2 piva i isao preparkirati auto sa parkinga da ga ne placam sebi u garazu i copili me... drugi put cu i ja 228 da vozim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije