Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Jurila, prešla u suprotnu traku i izazvala sudar: Dvije osobe bore se za život

Policija - ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
13.10.2019.
u 11:12

Nesreću je izazvala 53-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine upravljajući osobnim vozilom bosanskohercegovačkih registracija koja je zbog neprilagođene brzine i stanju cesta ulaskom u zavoj na nizbrdici, u mjestu Blinja, prešla na suprotnu kolničku traku.

Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, opasne po život, u prometnoj nesreći koja se u subotu, oko 17,30 sati, dogodila na državnoj cesti u Blinji, između Petrinje i Hrvatske Kostajnice.

Nesreću je izazvala 53-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine upravljajući osobnim vozilom bosanskohercegovačkih registracija koja je zbog neprilagođene brzine i stanju cesta ulaskom u zavoj na nizbrdici, u mjestu Blinja, prešla na suprotnu kolničku traku. Tom prilikom je došlo do udara u osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak, dok su se kao putnici u vozilu nalazile tri osobe u dobi od 27, 50 i 53 godine. Od siline udarca bosanskohercegovačko vozilo je potom sletilo u odvodni kanal i udarilo u betonski most.

Ozlijeđena 53-godišnja vozačica i 56-godišnji putnik iz osobnog vozila bosanskohercegovačkih registracija, su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Alkotestiranjem vozača je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.

Protiv vozačice Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 1. Kaznenog zakona.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
14:30 13.10.2019.

premale kazne i prekršajni Sudovi koji smanjuju i poništavaju kazne. to su najveći problemi. Kako kad se pređe HR-SLO granica na zapad, vozači postanu uzorni i poštuju pravila? samo kod nas se divlja, raspravlja sa policijom, gunđa kako su kazne visoke...

NL
ne_lupetaj
15:00 13.10.2019.

A zasto se kriju licni podaci, pa nije ona uradila nista dobro da joj se krije identitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije