Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Streličarstvo

Juniorke streličarke brončane u Las Vegasu

dora oštrek
Privatna arhiva
09.02.2012.
u 11:44

Ekipa predvođena izbornikom Damirom Kolarekom (Varaždin) potvrdila je broncu koju je osvojila prošle godine na Europskom prvenstvu u Poljskoj

Juniorska državna reprezentacija u kojoj su Dora Oštrek (Grebengradski streličari – Novi Marof), Tamara Brlek (Grofovi Konjski – Konjšćina) i Maja Orlić (Frankopanski strjeličari – Ogulin) osvojila je brončanu medalju na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u streličarstvu koje je održano u Las Vegasu.
Tri kruga bile su slabije od Ruskinja koje su pobjedom otišle u borbu za zlato i na kraju ga osvojile, dok su protiv Meksikanki bile vrlo uvjerljive i pobijedile s prednošću od 22 kruga (224:202). Tako je ova ekipa predvođena izbornikom Damirom Kolarekom (Varaždin) potvrdila broncu koju je osvojila prošle godine na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije