Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smirivanje napetosti
Povratak na članak

Juncker i Trump pokušavaju zaustaviti trgovinski rat

Sjedinjene Države su od 1. lipnja uvele carine od 25 posto na uvoz čelika te deset posto na uvoz aluminija iz EU-a, Kanade i Meksika

Komentari 6

BA
badger2
02:06 26.07.2018.

pa americki i jesu sest puta losiji i sest puta skuplji od europskih

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
00:54 26.07.2018.

Trump moze popit više viskija nego Juncker paraplegičar stari ,hahaha.Kad pogledaš fotku sve ti je jasno.

VL
NO
nogogaz
06:00 26.07.2018.

Oba su desna....

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:20 26.07.2018.

Skoro vec 20 god. ''Globalisti'' zive na racun Amera I njihovih prijasnjih predsjednika koji nisu nista poduzeli nego samo su stvarali veliki drzavni dug Amerike a pogotovo Kinezi koje mnogi danas vide kao ''silu'' na nekazu sve sto Kinezi imaju to su pokrali ili su im Americke kompanije dale dzabe kad su preselili svoje tvornice u Kinu….a sve zahvaljujuci pohleposti Globalista...nadam se samo da ce Trumo odigrati do kraja I poremetiti ta neravnopravna trgovanja….a Kinezi ni dan danas nemaju svoj ''cisti'' izum ili proizvod da nije kopirana, ukradena, poklonjena od strane Globalista….I na kraju nije ovaj ''glavni'' iz EU zvao Trumpa neg je dosao njemu I fino danas kaze ''da je dosao da napravi dogovor''....sto znaci nece ni EU a niti Kinezi vise prolazit ''mufte''....

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
01:28 26.07.2018.

Do sada je Njemacka i ostatak EU tretirala Ameriku kao nekog debila koji nema blage veze u ekonomiji i trgovini. Scipac guzica po EU hodnicima sada pokusava obrlatiti Trumpa na stari oprobani nacin, ali to nece uspjeti jer mu jee sagovornik espert trgovine. Pa nije Trump neka straca i oportunist poput Plenkovica sa kojim mogu manipulirati kako zele.

VL
IV
ivica45
03:11 26.07.2018.

Americki klaun I evropski pijanac, sto ce od toga ispasti? Sreca dao dragi Bog vise dana nego kobasica. Prezivjet ce mo I ovaj urnebes!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.