Naslovnica Vijesti Hrvatska

Judith Reisman u ponedjeljak drži predavanje u Splitu

O zdravstvenom i seksualnom odgoju govorit će u Nadbiskupskom sjemeništu na poziv Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije i Udruge Studentski katolički centar.
01. veljače 2013. u 12:32 1 komentara 3 prikaza
Judith Reisman i Aleksandar Stulhofer (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Američka komunikologinja Judith Reisman, koja je u središtu pozornosti hrvatske javnosti otkako je stigla u Zagreb, u ponedjeljak dolazi u Split.

Predavanje o zdravstvenom odgoju održat će u Nadbiskupskom sjemeništu u 19 sati. Organizatori su Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije i Udruga Studentski katolički centar.

- Smatramo bitnim čuti sve strane o tako važnoj temi kao što je zdravstveni i spolni odgoj u školama. Želimo čuti širu raspravu, da se čuju obje strane te da našim mladima pružimo sve aspekte vezane za zdravstveni odgoj - rekao je Ante Bačić iz županijskog Savjeta mladih.

- Glavni nam je cilj bio pokušaj otvaranja dijaloga po pitanju uvođenja zdravstvenog odgoja. Vjerujem da je ovo prilika da Splićani pokažu da su otvoreni za dijalog - istaknuo je Silvio Puljić, predsjednik Studentskog katoličkog centra.

Organizatrori su pozvali studente, ali i ostale građane da dođu poslušati predavanje i sudjeluju u raspravi. Nadaju se da će gostovanje Judith Reisman proteći mirno i bez incidenata.

>>\'Ako Reisman zna da je dr. Sandfort pedofil neka ga prijavi\'

 

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas