Povratak na članak

Judith Reisman sutra će u Zadru govoriti o spolnom odgoju

Susret organiziraju Povjerenstvo za obiteljski pastoral Zadarske nadbiskupije, Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar i zadarska podružnica Hrvatskog katoličkog liječničkog društva
Objava 01. veljače 2013. 5 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 11
 • lojtra:

  Čemu ta namrštrna slika? Na prvi pogled sam pomislio da gledam Zakošeka.

  20:39 01. 2. 2013.
 • Avatar pupoljak
  pupoljak:

  Hrvatsko katoličko liječničko društvo? Kaj, liječnici iz tog katoličkog društva uče istu medicinu kao i ovi " obični" liječnici, ili.....???? Jajaj....kaj sve kod nas nema, s ačim se sve ne nakaradi društvo i dijeli.

  20:26 01. 2. 2013.
 • lucio2:

  Dosta vise o ovom bapcu, neka putuje po Hrvatskoj i prica ljudima kojima te bljezgarije imponiraju (halo, Kresimir Misak, ova gospodja cini mi se kao idealan kandidat za tvoju 'znanstvenu' emisiju!), no zar je bas svaki dan moramo gledati na ... prikaži još! naslovnici? Mora da joj je super kod nas; ovoliko paznje apsolutno nikada ne bi dobila niti u jednoj (znanstveno) razvijenoj zemlji!

  20:27 01. 2. 2013.
 • Iskra1:

  Odlicna vijest. Nadam se da ce posijetiti barem jos Vukovar i Dubrovnik. Naslov je Nakon Metropole? Profesori, doktori znanosti, filozofi, povijesnicari ove metropole bome su ju umanjili u nevaspitanu selendru. Dali ovi svi imaju valjane diplome?

  20:30 01. 2. 2013.
 • Avatar pupoljak
  pupoljak:

  Ma kaj ti znaš Iskra1 kaj je metropola, kaj je diploma, kaj je...... Odi pred Oltar, sklopi ruke i šuti, naravno, tamo se šuti bez pogovorno.

  20:33 01. 2. 2013.
 • Avatar pupoljak
  pupoljak:

  I da, unajmi helikopter, pa ju provedi kroz Hrvatsku, kud ti srcu drago. Ako pak nemaš novaca, zemi tačke i trči s njom. To je domena tvoje diplome.

  20:35 01. 2. 2013.
 • Avatar DaneG
  DaneG:

  Mislim da danas u Hrvatskoj više nema čovjeka koji ne zna tko je bio Kinsey i kakvim se metodama služio kao i činjenicu da je Štulhofer bio stipendist na njegovu institutu koji se od tih istraživanja nije ogradio. Da je ... prikaži još! samo to rezultat emisije Karoline Vidović Krišto i posjeta dr. Reisman, već bi bilo i više nego dovoljno. Ali postignuto je puno, puno više. Postignuta je homogenizacija svih onih koji u Hrvatskoj još nešto vrijede i koji su ustali protiv ovog štetnog 4. modula. A ljudi su konačno dobili priliku vidjeti ovaj režim koji je trenutno na vlasti kao i sve njegove prirepke u pravom svjetlu. Zaista, ako su ikad maske pale, sada su pale. I to se neće zaboraviti.

  20:55 01. 2. 2013.
 • velikazmija:

  lucio2 gospođa je zapamtila vaše gostprimstvo i demokraciju u mladosti sam slušao srbe vlase da oni nikad kuću ne zaključavaju da na stolu stoji kruh i rakija ili što ima neka gost namijhernik dođe prinoći i pojede nešto --------pa se ... prikaži još!nešto --------pa se čudim zašto nama protjeruju goste ono je bilo toloko bezobrazno da bi se vratio a onom tikvanu prije toga dao šamarčinu pa da budemo jednaki i otišao doma iz isti stopa međutim čini se da srbi nisu računali da je gđa upoznata čini mi se sa srpskokomunističkom manirom--navikom i hvala što se nije dala sprovocirati već ih potuklaargumentima--hvala joj od srca-

  21:00 01. 2. 2013.
 • yututu:

  Još jedno ponavljanje demokratske školice za crvene jednoumnike - nikako da im uđe u glavu ...

  21:33 01. 2. 2013.
 • slavomir:

  Ne razumijem niti jednu stranu u ovome sukobu zato, jer nisu pogledali elementarne podatke o J. Reisman, najbolje je vidjeti njezin članak ovdje: http://www.drjudithreisman.com/archives/2010/12/charles_darwin.html Ukratko, Darwin je jedan od najvećih zlotvora koji je svojim radom o postanku vrsta uništio kršćanski ... prikaži još!ki moral. Nema evolucije, već su vrste nastale "inteligentnim dizajnom". Zašto zagovaratelji J. Reisman sada ne traže reviziju grdaiva biologije, pa onda i ostalih predmeta u školi, te kao jedinu podlogu treba koristiti Bibliju? Zašto protivnici J. Reisman diskutiraju s njom o seksualnom odgoju, umjesto da prikažu ovakve njezine fundamentalističke stavove?

  10:36 02. 2. 2013.
 • flatline:

  @slavomir, nespretno sam se izrazio spomenuvši bibliju, jer u stvari mislim na religijska učenja, koja su svakako naslonjena na nju, ali biblija nije ni zamišljena da nešto dokazuje, niti je to njen habitus, niti je njeno vrijeme baš puno poznavalo ... prikaži još! postupak dokazivanja, ni držalo do njega. Što se tiče dokazivanja suprotnoga na temelju toga što to nije dokazano u bibliji, mislim da je to samo neka vrsta taktike, prvoloptačkog poteza, na koji se ne oslanja puno nitko tko ozbiljno razmišlja o tome. Ni Dawkins sam ne napada bibliju per se, već one koji i dan danas slijepo ustraju na njenim tvrdnjama, a u svrhu idoktrinacije.

  13:52 02. 2. 2013.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.