Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednoglasnA odlukA

Jozo Radoš i Vedrana Gujić kandidati HNS-a za EU parlament

'21.01.2009.,Zagreb - Ilica,presica HNS-a - Holding prva zrtva Bandicevih predizbornih apetita.Jozo Rados Photo: Patrik Macek/Vecernji list'
Patrik Macek/Pixsell
15.03.2013.
u 13:54

Odlučeno je i da HNS na izbore za članove Europskog parlamenta izlazi u koaliciji sa SDP-om i HSU-om

Predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Saboru, zastupnik promatrač u Europskom parlamentu Jozo Radoš i članica Predsjedništva Mladih HNS-a te njihova predstavnica u Središnjem odboru Stranke Vedrana Gujić kandidati su na listi za izbore za Europski parlament, jednoglasna je odluka Predsjedništva HNS-a, priopćeno je iz stranke.

Također, odlučeno je i da HNS na izbore za članove Europskog parlamenta izlazi u koaliciji sa SDP-om i HSU-om. Osim snažnog zastupanja hrvatskih nacionalnih interesa u radu Europskog parlamenta i donošenja pravila i zakona koji se tiču svakog građanina Republike Hrvatske, zadaća kandidata HNS-a svakako je i doprinijeti jačanju liberalne politike u Europskoj uniji. Zbog osnažene uloge Europskog parlamenta važno je izaći na izbore za zastupnike 14. travnja i time utjecati na veliki politički i ekonomski prostor koji nam otvara punopravno članstvo u Europskoj uniji, zaključak je Predsjedništva HNS-a.

>>Milanović o aferi u HNS-u: To je gaf jedne niže pozicionirane osobe

Komentara 1

DO
dobravečerhr
14:28 15.03.2013.

Kakva stranka, takvi i predstavnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije