Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši šef udbe

Jovo Kapičić će biti pokopan u Cetinju kraj supruge Milene

Jovo Kapičić
STR-5687/PIXSELL
11.12.2013.
u 09:58

Supruga Milena je ljubav iz rata i "sve su ofenzive prošli zajedno".

Jovo Kapičić, nekadašnji general Udbe i narodni heroj, koji je umro u ponedjeljak u Beogradu u 94. godini, bit će pokopan na Cetinju, u Crnoj Gori kraj supruge Milene, što je i bila njegova posljednja želja, potvrdio je za beogradski Blic, njegov sin Dragan Kapičić dodajući kako će pokop najvjerojatnije biti u četvrtak.

- Bio sam kod njega u ponedjeljak popodne oko sat vremena. Teško je disao. Sat vremena nakon što sam se vratio kući, zvala me medicinska sestra koja je brinula o njemu i javila mi da pozovemo hitnu pomoć. Izdahnuo je u 18.26, jednostavno se ugasio - ispričao je Dragan Kapičić beogradskom dnevniku i dodao kako se otac zadnja dva tjedna jako teško kretao i nije nikoga prepoznavao. Supruga Milena je ljubav iz rata i "sve su ofenzive prošli zajedno".

- Bila je to ljubav koja je trajala 75 godina - rekao je Dragan Kapičić.

>> Umro bivši upravitelj Golog otoka Jovo Kapičić

Ključne riječi

Komentara 5

ER
EUGEN ROMMEL 2
13:24 11.12.2013.

tko će biti u "našem" izaslanstvu?

TR
trag
14:42 11.12.2013.

Umro je Krvnik Neosudjen!!! Puna ih je bivsa YU. Strasna je nasa Balkanska prica

DO
domoljubxy
12:17 13.12.2013.

Dan žalosti za našu vladu i Predsjednika tko će otiči vjerovatno svi Udbaši i njihovi podanici.Krvnik je završio sa svojim životom trebalo mu je suditi za zloćine protiv Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije