Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskaz ljubavi

Jovanoviću rođendanska čestitka s prsatim 'hootersicama'

Željko Jovanović
Facebook
27.11.2013.
u 16:45

Ministra su na Fejsu obasuli čestitkama za 48. rođendan, a posebno je atraktivna bila slika triju zgodnih djevojaka iznad torte s Jovanovićevim likom

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta, koji na Facebooku ima oko 2000 sljedbenika, od mnogih je uz svoj 48. rođendan koji je obilježio jučer, i danas primao srdačne čestitke. Uz uobičajene iskaze poštovanja, poput ruža i vedrih poruka za dobro zdravlje, rad i sreću, izdvaja se čestitka s trima djevojkama, popularnim "hootersicama", poznatima po "prsatosti".

Na slici su tako tri djevojke, koje se vesele s prskalicama u rukama iznad torte s Jovanovićevim likom.

- Skansi i ja popili smo čašicu pjenušca s najbližim suradnicima za najbolje želje svima. Na poklon smo dobili po karikaturu - kaže ministar koji je za rođendan bio na sastanku u Bruxellesu, prenosi 24sata.

Jovanović je sam sebi za rođendan poručio: "kako TBF kaže da u Hrvatskoj bude više razuma, ljubavi i znanja."

Komentara 7

RD
Red Dufrense
18:56 27.11.2013.

ma moš mu dat i 10 ovakvih djevojaka kada naš slavljenik voli ono što je PROTIV

AT
atomised
20:40 27.11.2013.

Ako ostane u Bruxellesu, tad će mu se želja i ispuniti. Razina razuma, ljubavi i znanja automatski raste za tri promila.

VK
vitomir.kekelj
20:51 27.11.2013.

Jeste li sigurni da su to ženske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije