Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Jovanović: Vrh HDZ-a je kriminalna organizacija

- Dosta, dosta, dosta - zaurlao je na to Šeks te Jovanoviću oduzeo riječ.
22. rujna 2010. u 14:45 439 komentara 13 prikaza
jovanović
Foto: Arhiva VL

Kada već predsjednik Sabora Luka Bebić, dok je predsjedao saborskom sjednicom za aktualnog prijepodneva, nije podijelio niti jednu opomenu, učinio je to potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks kad je preuzeo predsjedavanje.

Opomenu je dobio Željko Jovanović (SDP) koji je premijerku pitao hoće li podnijeti ostavku s obzirom na to da je sastančila s Polančecom koji je osumnjičen da je stvarao zločinačku organizaciju. Na to mu je Kosor rekla da neće te kako je ona predsjednica Vlade koja će potpisati pretpristupni pregovor s EU, provoditi mjere za gospodarski oporavak i boriti se protiv korupcije.

Na to joj je Jovanović odbrusio da je Polančec razotkrio kako se odlučivalo u HDZ-u te da je njegovo svjedočenje pred Povjerenstvom pokazalo da je vrh HDZ-a kriminalna organizacija koju treba što prije i što dalje potjerati od vlasti.

– Dosta, dosta, dosta – zaurlao je na to Šeks te Jovanoviću oduzeo riječ, a potom ga i opomenuo uz objašnjenje da je ovo neviđena kleveta i uvreda za 220 tisuća članova HDZ-a, ali i cijelu hrvatsku javnost.

– Rekao sam vrh HDZ-a – ponovio mu je Jovanović na što mu je Šeks dobacio da ga je već odavno pročitao.

Zagreb: Tomislav Tomašević sa suprugom, roditeljima i bratom
Iva Mertić Tomašević
Tko je izgledna prva dama Zagreba? Kada ga je tek upoznala, mislila je da Tomislav nije za vezu
CAMPGO Campers
PROMO
Hrvati prigrlili trend kampiranja
  • -obrisani-:

    Stiči če vas Božja pravda to več svatko zna. Sudit će vam Bojovnici iz Čavoglava. Slušajte sad poruku od svetog Ilije. Nečete u Čavoglave niste nit prije. Oj Hrvati bračo mila iz Čavoglava. Hrvatska vam zaboravit neče nikada !

  • stric 90:

    vjeran ne dokazuj se partizančiću. njegov jedini teren su omladinske radne akcije.

  • Universo:

    Nek se prvo primi svojih Linića,Obersnela,Fižulića,Vinkovića i ostalih.HDz je bra izopćio i preopustuio pravosuđu one iz njihovih redova koji su kršili zakone