Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug sveučilišta
Povratak na članak

Jovanović: Rektor je još 2011. tvrdio da će riješiti nepravilnosti

Ministar je upozorio i kako se ne može odmah čim se dogodi neki problem odmah to povezivati s Ministarstvom i govoriti da je riječ o obračunu ministra sa sveučilišnim nastavnicima

Komentari 5

IV
IvanaKnin
18:08 08.05.2014.

Ja ovome ništa ne vjerujem,on priča o jasnim uvijetima nakon pogodovanja u Opatiji s ciljem da sebe osigura.Izgleda da treba svakoga tko nije po volji CK SKH osramotiti i eliminirati.

VL
AD
adrian
18:34 08.05.2014.

Ma sta ova komunjara i dalje privlaci paznju na sebe?!

VL
TR
Trajkovski
19:45 08.05.2014.

Docent Jovanović se uzkokodakao... Napad je najbolja obrana, zar ne? Sada je i policiju nahuškao na rektora, a poreznike na fakultete! Da je imalo moralan lijepo bi dao ostavku, a u normalnoj zemlji bi mu odavno bio uručen Šimecki!

VL
MI
mijodrenova
20:12 08.05.2014.

Objavite molim vas kolika su mjesečna primanja gospodina Bjeliša, pa će neke stvari bitimnogo jasnije.

VL
Avatar pf
pf
18:34 08.05.2014.

Otkrivena je još jedna HDZ-ova FIMI medija. Kupovali su diplome kao kupus na tržnici. Užas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.