Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor na optužbe

Jovanović: Polančeca su izbrisali kad je počeo govoriti istinu

Zeljko Jovanovic
Goran Kovačić/Pixsell
24.09.2010.
u 10:10

O kaznenoj odgovornosti HDZ-ovih, ali i SDP-ovih dužnosnika konačni sud dat će USKOK i u tome ima moju maksimalnu potporu, kaže zastupnik SDP-a.

Zastupnik SDP-a i predsjednik Nacionalnog vijeća za suzbijanje korupcije Željko Jovanović optužbe Frane Matušića, glasnogovornika kluba zastupnika HDZ-a, izrečene jučer na konferenciji za tisak na svoj račun, ocijenio je smiješnima. No, tvrdi da sve što su Matušić, Vladimir Šeks i ostali hadezeovci izgovorili na njegov račun potvrđuje da je bio u pravu.

- A istina za HDZ je jako bolna jer vrh HDZ-a jest politička kriminalna organizacija - nastavlja Jovanović.

- Brojni su dokazi tome, a najsvježiji je i svjedočenje njihova izbrisanog Polančeca kojeg je USKOK optužio i za vodstvo zločinačke organizacije. Kada hadezeovac kaže istinu o kriminalnom ponašanju svojih kolega, onda ga izbrišu iz članstva - tvrdi Jovanović.

To je partijski koncept komunizma i totalitarizma. HDZ je Polančeca, kad je počeo iznositi istinu o načinu rada vrha HDZ-a, optužio, osudio i izbrisao. Mene neće ušutkati, ni izbrisati - poručuje Jovanović.

Dapače, kaže, bit će još glasniji u raskrinkavanju njihove nesposobnosti i neodgovornosti.

- O kaznenoj odgovornosti HDZ-ovih, ali i SDP-ovih dužnosnika konačni sud dat će USKOK i u tome ima moju maksimalnu potporu. O političkoj kriminalnoj odgovornosti vrha HDZ-a te opravdanosti ili monstruoznosti mojih izjava sudit će građani Hrvatske na izborima, koji će, nadam se, biti što prije i to zbog dobrobiti svih građana Hrvatske, pa tako i 57 posto hadezeovaca koji ne podržavaju rad HDZ-ove Vlade - zaključuje u svom reagiranju Jovanović.

Komentara 38

Č7
čvor2.76
13:25 24.09.2010.

Perc Budalo , o kakovim ti boljševicima i komunistima pričaš. Ti so očito 40 godina proveu u zemunici van svih događanja. Gdje tebe konju jedan opsijedaju boljševici i komunisti. Možeš samo razgovarati o bivšim članovima KP Jugoslavije, a tih imaa najviše u tom tvom kretenskom HDZ-ju.

ŽI
žico
13:26 24.09.2010.

jel se to Jovamovoć javlja iz Grada rijeke gdje nema korupcije i kriminala ?

OB
-obrisani-
11:09 24.09.2010.

čini mi se da jovanović čita MOJE KOMENTARE! počeli su mi krasti zaključke ! to je dokaz da nam treba elektronski parlament, jer ja mogu pričati i od kuće i ne treba mi nitko to prepričavati za novce !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije