Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstvo
Povratak na članak

Jovanović: Kujundžić nema volje, želje ni znanja za konkretne reforme

Protekle tri i pol godine, prihodi bolničkog sektora od HZZO-a kontinuirano rastu, ali rashodi stalno rastu još brže, kaže SDP-ovac

Komentari 4

DU
Deleted user
14:24 11.10.2019.

molim ministra Kujundžića da preko reda pogura pregled g.Jovanovića... čovjek ima zdravstvenih problema, sluh i vid... još od vremena kada na utakmici u Beogradu nije vidio paljenje hrvatske zastave, ni čuo skandiranja " ubij ustašu"...

VL
PA
pandur
13:39 11.10.2019.

Zdravstvo na stranu gdje je u najrazvijenijim državama u krizi,da je ovo normalan narod,taj jugosrpski agitator ne bi sjedio u Saboru.

VL
IL
ilustrator
14:15 11.10.2019.

..močvara je žacov krajini doseg, stanište..pače

VL
ZE
Zeljo1
11:58 12.10.2019.

Ti kao imaš. Luzeru

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.