Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Joso Mraović ispričao se američkoj košarkašici za uvrede zbog kojih ga je tužila

28.01.2009.
u 13:48

RIJEKA – Spor po tužbi američke košarkašice Illishe Jarrett protiv Josipa Mraovića zbog uvreda koje je izrekao Mraović na račun Jarrett prije godinu dana pred zgradom riječkog suda, nakon što je izašao iz sudnice gdje je oglašen krivim i nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja američke košarkašice, danas je na Općinskom sudu okončan nagodbom: Mraović se ispričao za sve izrečeno, a tužba je povučena. No, to je tek jedan od postupaka Jarrett – Mraović.

Uvrede u afektu
Kontroverzni lički poduzetnik zvani Tuđman, koji je 7. veljače prošle godine okupljene novinare pun gnjeva i vičući optužio da su krivi što je on osuđen jer je “sud na temelju vašeg pritiska i vaše lopovije i mrženja svega što je hrvatsko” povjerovao Illishi, a pritom ju je nazvao “kurbetinom”, danas se pred sutkinjom Sandrom Vušković ispričao punomoćniku Illishe Jarrett odvjetniku Draganu Jovaniću.

Povukao je tada izrečeno a objavljeno u medijima: “Sud je povirova toj kurbetina koja se fucala sa svim i svakim u Gospiću” – rekao je da je sve bilo rečeno u afektu, da su njegove rečenice bile ishitrene.

Na sudu se pojavio bez odvjetnika, u sudnici mu je potpora bio sin, a rasprava je završila za desetak minuta – nakon isprike tužba je povučena.

Minoran incident
– Nema smisla suditi se zbog suđenja, mi smo taj njegov istup ipak ocijenili minornim incidentom – rekao je Jovanić komentirajući da je Mraovićeva isprika možda mali korak za pravosuđe, ali velik za Mraovića. Ipak, od nagodbe i obustave postupka ne bi bilo ništa da odvjetnik američke košarkašice nije procijenio da je Mraovićeva isprika iskrena, pa ju je prihvatio a da nije tražio odgodu kako bi za njezino prihvaćanje dobio suglasnost svoje klijentice.

Kako prenosi Jovanić, s Illishom je stalno u kontaktu i ona je Mraoviću već oprostila prostačko ponašanje i uvrede.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije