Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spoj teorijsko-praktičnih predavanja
Povratak na članak

Joško Vlašić i drugi stručnjaci o školskom sportu

Komentari 2

OL
olrajt
14:43 04.11.2015.

Filozofira se već godinama o školskom športu.Pa kako bi ovo pa kako bi ovo ,pa kako bi ono!Osnovani su školski športski klubovi ,športski savezi provode se školska,županijska i državna natjecanja a pomaka u kvaliteti nema!A stvar je tako jednostavna!Sredstva za osnovno školstvo treba povečati ,uz svaku školu športsku dvoranu i mali bazen te dva nastavnika na osam odjeljenja od 5.do 8. razreda.Osnovati centre za razvoj talenata u pojedinim sportovima radi praktičnosti u Osijeku,Zagrebu Rijeci i Splitu i stvar je riješena .Nema tu filozofije ali treba izdvajati sredstva za objekte i plačanje profesora kineziologa!

VL
DI
dinamojavolim1
14:45 04.11.2015.

pricate o skolskom sportu a niste u stanju napravit dvoranu za klince u osnovnoj skoli u granesini

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.