Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roš hašana

Josipović Židovima čestitao novu godinu: Želim vam svako dobro

obrezivanje,židovi (1)
AFP/PIXSELL
14.09.2012.
u 11:29

"Svim pripadnicima židovske zajednice u Republici Hrvatskoj od srca čestitam blagdan Roš hašanu i novu 5773. godinu prema židovskom kalendaru"

Najviši hrvatski dužnosnici čestitali su danas židovskim vjernicima u Hrvatskoj blagdan nove godine, Roš hašanu.

"Svim pripadnicima židovske zajednice u Republici Hrvatskoj od srca čestitam blagdan Roš hašanu i novu 5773. godinu prema židovskom kalendaru, tradicionalnim pozdravom 'Lešana tova tikatevu'. U uvjerenju da će židovski vjernici blagdan Roš hašanu provesti u miru i obiteljskom zajedništvu, a ujedno i duhovnoj pripremi za nadolazeće blagdane Jom kipur i Sukot svima želim mir, radost, zdravlje i svako dobro", piše u poruci predsjednika Ive Josipovića.

"U ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime svim članovima židovske vjerske zajednice čestitam blagdan Roš hašanu i želim svako dobro u 5773. godini. Neka vam ovaj kao i nadolazeći blagdani Jom kipur i Sukot donesu obilje mira, radosti te vjerničkog i obiteljskog zajedništva", poručio je potpredsjednik Sabora Josip Leko.

Komentara 7

GO
Goldy
11:46 14.09.2012.

Ispada da su Zidovi poceli racunati godine u vrijeme dok su ubijali mamute i pecali megalodone.......

OB
-obrisani-
11:49 14.09.2012.

zar u hrvatskoj ima židova? - mene su učili u školi da su svi likvidirani u jasenovcu ili netko laže ili su knjige lažne . sve u svemu židovima čestitam njihov praznik

ŠI
šimuka
11:42 14.09.2012.

Ivo,kad češ s riječi priječ na djela.Stančić je židovski,za klavir ti možda i progledaju kroz prste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije