Naslovnica Vijesti Hrvatska

Josipović želi znati zašto se pratilo veleposlanicu Grabar-Kitarović

Kolegi Türku u Ljubljanu predsjednik Josipović dovodi izaslanstvo od čak 70 predstavnika hrvatskih kompanija
11. ožujka 2010. u 16:44 19 komentara 2 prikaza
josipović
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović i slovenski Danilo Türk otvorit će u petak na Brdu kod Kranja sve teme relevantne za slovensko-hrvatske odnose: od sporazuma o granici koji je Hrvatski sabor ratificirao, a Slovenija još nije donijela odluku, do duga Ljubljanske banke hrvatskim štedišama.

Posjet Türku prvi je službeni posjet novog hrvatskog predsjednika stranoj državi i premda njih dvojica nemaju izvršne ovlasti za rješavanje tih pitanja, iskoristit će svoju poziciju da pošalju jasne poruke svojim javnostima kada je riječ o bilateralnim odnosima, ali i o situaciji u regiji uoči skore međunarodne konferencije na kojoj bi se trebali okupiti čelnici regije

. Inače, Josipović će zatražiti izvještaj o slučaju praćenja veleposlanice Grabar Kitarović i korištenju službenim automobilom u Washingtonu.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • panco2:

    -pa koja je razlika između Kolinde G.K. i Zorana Vinkovića,saborskog zastupnika?

  • zark x:

    Spomeni Josipovica. Odma mi se spava, ZZZZZZZZZZZZ

  • praseca gripa:

    Ma nije vrag? Pa sto radi \"podzemlje\"? Sto, jos nisu otkrili koliko je litara benzina-nafte potrosio muz gospodje Grabar -Kitarovic? Automobili imaju svoje mjerace pa bi se i to dalo izracunat. Trebalo bi osnovat istrazno povjerenstvo da to cim prije ... prikaži još!e utvrdi da nam narod moze mirno spavat.