Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet kolegi

Josipović želi znati zašto se pratilo veleposlanicu Grabar-Kitarović

josipović
Tomislav Miletić/PIXSELL
11.03.2010.
u 16:44

Kolegi Türku u Ljubljanu predsjednik Josipović dovodi izaslanstvo od čak 70 predstavnika hrvatskih kompanija

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović i slovenski Danilo Türk otvorit će u petak na Brdu kod Kranja sve teme relevantne za slovensko-hrvatske odnose: od sporazuma o granici koji je Hrvatski sabor ratificirao, a Slovenija još nije donijela odluku, do duga Ljubljanske banke hrvatskim štedišama.

Posjet Türku prvi je službeni posjet novog hrvatskog predsjednika stranoj državi i premda njih dvojica nemaju izvršne ovlasti za rješavanje tih pitanja, iskoristit će svoju poziciju da pošalju jasne poruke svojim javnostima kada je riječ o bilateralnim odnosima, ali i o situaciji u regiji uoči skore međunarodne konferencije na kojoj bi se trebali okupiti čelnici regije

. Inače, Josipović će zatražiti izvještaj o slučaju praćenja veleposlanice Grabar Kitarović i korištenju službenim automobilom u Washingtonu.

Komentara 19

PA
panco2
12:14 12.03.2010.

-pa koja je razlika između Kolinde G.K. i Zorana Vinkovića,saborskog zastupnika?

ZX
zark x
17:05 11.03.2010.

Spomeni Josipovica. Odma mi se spava, ZZZZZZZZZZZZ

PG
praseca gripa
21:54 11.03.2010.

Ma nije vrag? Pa sto radi \"podzemlje\"? Sto, jos nisu otkrili koliko je litara benzina-nafte potrosio muz gospodje Grabar -Kitarovic? Automobili imaju svoje mjerace pa bi se i to dalo izracunat. Trebalo bi osnovat istrazno povjerenstvo da to cim prijee utvrdi da nam narod moze mirno spavat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije