Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vrijeđa susjednu državu'
Povratak na članak

Josipović za sarajevske medije: Odnosi Hrvatske i BiH loši, za to je veći krivac politika Zagreba

"Mislim da je ipak glavni problem miješanje Zagreba u unutarnje stvari BiH koje je potpuno kontraproduktivno, šteti odnosima i vrijeđa susjednu državu", kazao je bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović

Komentari 20

ČE
četvrti
11:09 30.12.2019.

Josipović iz pozicije gubitnika svakim svojim potezom nastoji interese naroda podrediti svojim osobnim interesima. Prozirno i zlonamjerno.

VL
JA
Jania
11:19 30.12.2019.

Ima li ovaj čovjek imalo stida?

VL
ŹI
ŹIVAC
12:11 30.12.2019.

Možete li zamisliti bilo kojeg bivšeg predsjednika neka zemlje da pljucka po svojoj državi? Imala li ikakve sigurnosne i pravne obveze i kad nije više predsjednik? Dotični je još k tome pravnik pa bi mu trebalo biti jasno da svaka stran ima pravo na pravo i pravdu i na svoje. Idejne problema, a on se opredijelio za Bošnjačku stranu i njihovo viđenje problema, kao da je njihov predsjednik! potpuno nediplomatski i neprofesionalno, da dalje ne nabrajam. K tomu je i kompozitor pa namjesto glazbe, koja mu očito ne ide, komponira političke spletke, protiv države koja ga hrani u svakom pogledu! Malo lojalnosti Prema svojoj državi tim ljudima ne bi škodilo. Jasno mi je da znaju što je lojalnost jer su lojalni, ali ne znamo komu!

VL
PR
Princeza
11:52 30.12.2019.

Veći neprijatelj Hrvatske i od Mesica.

VL
ZA
Zagor77
11:53 30.12.2019.

Jel dosta ovog konja svaki dan je u novinama da pljuje po hrvatskoj,izgleda da se probudijo pred izbore jer je spavao 5 god ko precjednik i 4 god poslje

VL
DU
Deleted user
13:10 30.12.2019.

gospodin Ivo bi se ( uz dužno poštovanje) trebao sjetiti ometanja gradnje pelješkog mosta, cirkusa sa Komšićem, trpanjem migranata na naše granice, optužbe da hrvatske službe surađuju sa isilovcima, preglasavanja Hrvata, srdačan doček terorista iz kurdskih logora, bakirovih prijetnji... puno toga...

VL
CR
CROLINDA
11:54 30.12.2019.

ono što je dužnost i obveza Hrvatske kao potpisnice daytonskog ugovora da se zauzima za prava Hrvata kao konstutivnog naroda u BiH to je za Wecu i Guyusipovića i njihove miješanje u tuđu državu

VL
DU
Deleted user
14:31 30.12.2019.

Da pobijedi Milanović, Komšić bi politički zasjao u svoj svojoj punini, a preostali Hrvati put pod noge. Naravno, Federacija bi postala kalifat.

VL
DU
Deleted user
13:35 30.12.2019.

Ovih dana je lignjica više u novinama nek kad je prespaval mandat... Pljuc

VL
JU
juma
14:00 30.12.2019.

Pokusavam si zamisliti situaciju u kojoj bi neki bivsi predsjednik Njemacke, Italije, Austrije, Francuske ili bilo koje druge drzave stranim medijima govorio o svojoj zemlji kao krivcu za lose medjudrzavne odnose. Jednostavno nezamislivo, cak niti u teoriji. Od odnosa prema vlastitoj drzavi pocinje sve, funkcioniranje sustava, odnos prema kriminalu, korupciji, socijalno ugrozenima, okolisu...Mi za predsjednike biramo ljude koji vlastitu drzavu olajavaju pred strancima. Zamislite covjeka koji bi tako govorio o svojoj zeni ili obitelji pred stranim ljudima? Tko bi ga cijenio i sto bi mislio o toj obiteljima i odnosima u njoj?

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:45 30.12.2019.

Kaže meni moj susid neki dan ispridkuće, Mile evo ovako ti Juda izgleda i pokaže prstom na njega.

VL
CR
CROLINDA
11:53 30.12.2019.

dobro reče jedan obični branitelj za ove crvene - mi smo njima pobijedivši velikosrpsku agresiju devedesetih uzeli domovinu (Šugoslaviju) zato oni nama sada hoće preuzeti Hrvatsku kako bi sve što ima hrvatski predznak postalo nepoželjno i omraženo u Hrvatskoj - - oni žele Hrvatsku po mjeri nehrvata i nekatolika - pa nije li to suludo

VL
Avatar centrum
centrum
15:38 30.12.2019.

O kakvim to miješanju Zagreba u BiH govori Josipović? Zagreb se u posljednje vrijeme jedino miješao zbog izbora Komšića, zahtijevajući da BiH poštuje odluke vlastitog Ustavnog suda prema kojem se konstitutivni narod ne može preglasati. Hrvatska ima dejtonsku obvezu da brine o interesima Hrvata u BiH, pa je ona i morala reagirati na majorizaciju koju provode bošnjačke i građanske stranke. A ako Josipović smatra da je bošnjački unitarizam dobrodošao, onda neka to otvoreno i kaže.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
14:47 30.12.2019.

Drug lignja je jako ljut jer partija nije njega već zoku milojku odabrala za predsjedničkog kandidata pa mu su mu sada svi krivi a najviše nezavisna država Hrvatska kao takva, stvarna, vječna.

VL
KA
kalimera
18:07 30.12.2019.

Ova komunistička guja još puže.

VL
Avatar poljubis me u guzu
poljubis me u guzu
15:46 30.12.2019.

Domoljubi za ovoga se zna,ali zna se i za milanovica isto ,ajmooo domoljubi

VL
IV
IvoDivo
15:24 30.12.2019.

nemojte biti zločesti prema drugu lignji jer za to se dobivaju razni kartoni. No da nema VL gdje bi uopće mogao prosječni građanin iznjeti svoja mišljenja i kritike, jer T-portal i svi slični su blokirani od strane komunjara koiji imaju sve medije u rukama, a najgori je JRT jer ga moramo i plaćati

VL
BO
Bogodol
16:41 30.12.2019.

Čovjek može završiti škole i ostati tupav, no ako je uz to i bolesno zloban onda je to veliki problem. Ova "partizanska zmija" nikada u svom životu nije rekla ništa pozitivno o Hrvatskoj Državi i Hrvatskom Narodu iako je na žalost bio 5 godina u ulozi predsjednika države. Kada god treba sarajevskim medijima neka izjava protiv Hrvatskog Naroda u BiH oni se sjete Mesića i Josipovića i oni odrade svoj zlobni čin. Kamo sreće da se nisi rodio u Hrvatskom Narodu već da si se rodio u narodu po tvojoj želji svi bi bili sretni, i mi što te ne bi imali, a i ti što ne bi bio frustriran pripadnošću Hrvatskom Narodu, na žalost nisi jedini.

VL
OK
Omladinac koji to nije
09:19 31.12.2019.

Malo si senilan. Prvo nesto tvrdis, pa se zatim pobijas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.