Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODLASKU

Josipović za posljednje službeno putovanje izabrao Osijek

josipović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
13.02.2015.
u 13:52

Neku sam djecu teško prepoznao, koliko su izrasli, rekao je predsjednik u SOS selu Ladimirevci, gdje je bio i tri godine ranije

U posljednji službeni posjet izvan Zagreba predsjednik Ivo Josipović zaputio se danas u Slavoniju. Mališanima iz SOS sela Ladimirevci kod Osijeka donio je sportske rekvizite. Obišao ih je, podsjetio je, i prije tri godine.

- Neku sam djecu teško prepoznao, koliko su izrasli. Sjajan je ovo oblik zbrinjavanja djece, rezultati su, koliko čujem, jako dobri - izjavio je Josipović, ističući ljubav i trud koje SOS mame i drugi skrbnici ulažu kako bi djeci pružili novi dom.

Družio se s i s malim nogometašima koji vještine baratanja loptom uče na Nogometnoj akademiji Krpan&Babić u Osijeku.

Iako su najavljene i Humane zvijezde Hrvatske, mjesta na kojima su trebala sjediti zvučna imena poput Krunoslava Jurčića i Gorana Vlaovića ostala su prazna.

>> 'Vlada moje mjere predstavlja kao svoje, neka, drago mi je'

Ključne riječi

Komentara 13

NE
neos
14:27 13.02.2015.

Ovo je bilo dogovoreno prije par mjeseci, sada se odrađuje jer je tako upisano u kalendar. Samo, to je trebao biti novi stari Predsjednik, velik u svojoj pobjedi, tamo su i poznata imena nogometaša, daju se izjave, proglašavaju se novee nade i slične baljezgarije, a naš socijalistički vođa sav bitan i socijalno osjetljiv. No, šipak ! Ništa od toga. Nema nikog. Šmrc , šmrc, rone se crvene lažne suze !

ZG
zorbas.grk
14:09 13.02.2015.

Treba osvjeziti sadrzaj smocnice-spajze ovogodisnjim domocom kulenovom sekom

KL
Klarahrv
14:38 13.02.2015.

Prica se da ce Josipovic u nedjelju nazocnima na Markovu trgu dijeliti papirnate maramice da mogu obrisati suzice zbog zalosti sto najpopularniji politicar odlazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije