Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ PERKOVIĆ

Josipović: Ustavni sud je rekao svoje i njihove odluke treba poštivati

Ivo Josipović
Foto: Screenshot Infobiro
1/2
24.01.2014.
u 15:53

Tu se više nema što dodati, to je završena stvar, poručio je predsjednik

Predsjednik Ivo Josipović komentirao je na upit novinara odluku Ustavnog suda o odbacivanju tužbe u slučaju Josipa Perkovića.

- Poznat je moj stav. U Hrvatskoj postoji trodioba vlasti, pravosudna tijela i Ustavni sud koji je posebna vrsta pravosudnog sustava. Rekli su svoje i njihove odluke valja poštivati, tu se više nema što dodati, to je završena stvar - rekao je predsjednik Josipović.

>> Perković izručen Njemačkoj! Avion u 14.45 sletio u München

Komentara 9

GO
google385
16:46 24.01.2014.

milanovic ne daje izjave vjerovatno otiso doma igrati igrice.novinari ga trebaju pitati ko je king kong ali ga to treba pitati i EU ako zna neka kaze a ne da stiti zlocince

Avatar imotska115
imotska115
16:14 24.01.2014.

Hocemo li sada otvorit novu aferu samo da se skrene pozornost nezaposlenih i poticaj investitora. Bas nikako na zelenu granu sa ovom vladom.

BR
Brandfackel2
17:21 24.01.2014.

Predsjedniče, degutantno je imati za savjetnika osobu čiji je otac optužen za monstruozno ubojstvo sjekirom u glavu jednog domoljubnog Hrvata. Cijenim vaše riječi da djeca ne mogu odgovarati za zlodjela svojih očeva, ali postavlja se pitanje moralnosti... Da li bi bi Izraelci trpili da savjetnik predsjednika Izraela bude sin nekog izdajnika koji je optužen za ubojstvo Izraelaca koji su se borili za pošteni, antikomunistički Izrael? Nepotizam je vama stran jer i sami dolazite iz takove komunističke obitelji i da imate imalo morala, odstupili bi od vaše dužnosti. Druže Josipoviću rođeni ste prekasno jer vašem liku više bi odgovarala titula predsjednika Užičke Republike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije