Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik na HTV-u

Josipović: Šeksova izjava o SDP-u bila odgovor na provokaciju

ivo josipović (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
29.10.2010.
u 21:30

Za sljedeću godinu najavljeni dolazak pape Benedikta XVI u Hrvatsku predsjednik je kazao da je značajna potpora europskim integracijama Hrvatske jer se tijekom 2011. godine pristupni pregovori za članstvo u EU privode kraju.

Predsjednik Ivo Josipović kazao je za Dnevnik HTV-a da čuo se s Vladimirom Šeksom pa mu je potpredsjednik Sabora objasnio kako je izjavu da  SDP ruši temeljna načela ustavnog poretka pa bi zbog toga mogao doći pod udar zakona i zabrane rada dao u žaru  saborske rasprave, kao odgovor na provokaciju.

Za sljedeću godinu najavljeni dolazak pape Benedikta XVI u Hrvatsku predsjednik je kazao da je značajna potpora  europskim integracijama Hrvatske jer se tijekom 2011. godine pristupni pregovori za članstvo u EU privode kraju.

Što se tiče datuma ulaska u EU, predsjednik je rekao da misli da bi bilo dobro da se to dogodi prije 1. siječnja 2013.

Ključne riječi

Komentara 33

ST
stefau
09:07 30.10.2010.

hm,hm,hm............predsjednik nam samo prenosi sto mu je seks kazao zar nebi bilo normalnije da pravnik objasni narodu da je seksovo laprdanje o zabrani stranaka samo po sebi smijesno i nemoguce u demokratskom svijetu kojem svi se nadamo Hr pripada

PR
prekaljeni
12:41 30.10.2010.

Szvarno su mi se zgadili mnogi hadezeovci,njima stvarno nije mjesto u saboru. To su ljudi bez obraza i kulture. Sramim se sto sam uopce clan ove pokvarene stranke.

OB
-obrisani-
08:46 30.10.2010.

U sudskoj praksi osim zločina ubojstva postoji i krimen pokušaja ubojstva. Šeks nije ubio ali je, pred nijemim svjedocima, pokušao ubiti SDP. Što je previše je previše - čak i od politički bijesnog buldoga Šeksa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije