Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje

Josipović se mora riješiti ulizica koji ga okružuju ako želi pobijediti

ivo josipović
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
31.12.2014.
u 07:30

Ravnatelj Hrvatske matice iseljenika Marin Knezović na svom blogu optužuje kolege iz stranke da iskorištavaju Josipovića

"Ako predsjednik Ivo Josipović želi pobijediti u drugom krugu, mora se riješiti ulizica koji ga okružuju", tvrdi na svom blogu Marin Knezović, zagrebački SDP-ovac, zastupnik u Gradskoj skupštini od 2009. do 2013., danas ravnatelj Hrvatske matice iseljenika. "Oko njega se okupilo mnoštvo sumnjive kvalitete.

Oni nisu svojim sposobnostima i društvenim ugledom mogli pridonijeti 'karizmi' Ive Josipovića već su se grijali na političkom i društvenom statusu aktualnog predsjednika...", piše Knezović i zaključuje: "Ako želi pobjedu u drugom krugu, Josipović mora biti hladan i proračunat. Podrška mu treba od onih skupina i osoba koje same po sebi imaju zavidan društveni utjecaj... Dosadašnjim suputnicima treba reći da se malo odmore". Tvrdi kako mnogi SDP-ovci žele iskoristiti Josipovića:

"Nije bilo pitanje kako pomoći Josipoviću, nego kako, iskoristivši ga, pomoći sam sebi, iskoristiti trijumfalnu aureolu oko predsjednika za poboljšanje vlastite pozicije u javnosti i stranci".

>> Josipović: Previše je krvi proliveno da bi Hrvatsku predali onima koji je ne zaslužuju

Komentara 153

BA
batman
07:43 31.12.2014.

Bez obzira koja je Josipović politička struja,čovik nije za ovaj posao,bez ideja,anemičan,bez čvrstih stajališta,u šaci Milanovića.Nije materijal za lidera.Ne pripadam ni jednoj stranci,i mislim da je od svih kandidata najbolji izbor gđa. Kolinda.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
07:51 31.12.2014.

Ovo je najsmješniji članak , pa on sam je najveća ulizica što sam ikad vidio u svom životu a već prilićno dugo sam tu.

PU
puritanac
08:56 31.12.2014.

probni balon je jučer bačen člankom o smjeni Tamare Obradović Mazal, Špoljar već danas potvrđuje ono što će uslijediti, a to je smjena Obradovićke i postavljanje Oreškovića za šefa kampanje. Ipak je Tamara Obradović Mazal bila savjetnica Milorada Dodika, ss tim utegom, Josipović, teško može pobijediti u 2. krugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije