Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipović se ipak odrekao Rakara zbog njegova duga državi

Rakar
Arhiva VL
18.02.2010.
u 15:37

Predsjednik je prije nego što je kampanja uopće počela znao za Rakarove dugove, ali ga je ipak angažirao i, štoviše, nagovarao da dođe s njim u Ured predsjednika.

Marko Rakar ipak neće biti u timu predsjednika Ive Josipovića. Nakon što je otkriveno da je zbog propasti tvrtke državi ostao dužan nešto više od milijun kuna poreza i doprinosa, za njega na Pantovčaku očito više nije bilo mjesta. Prema prethodno potvrđenim informacijama, Rakar je trebao biti zamjenik predstojnika Ureda predsjednika.

>>Rakar ide u Ured predsjednika, a državi dužan više od milijun kuna
>>Reakcija Marka Rakar na blogu: Mea culpa

Međutim, Josipović je još prije nego što je kampanja počela znao za Rakarove dugove, ali ga je ipak angažirao i, štoviše, nagovarao da dođe s njim u Ured predsjednika. No, kada je priča izbila na vidjelo, brzo ga se odrekao iako je Rakar dugove tvrtke Prius, bez obzira na to što zakonski to nije morao, najvećim dijelom vratio.

Rakar ipak neće ostati bez posla. Srećom, nije još otkazao poslove na organiziranju političkih kampanja u Švedskoj, Austriji i Filipinima, kao ni jedan semestar na Yaleu gdje je pozvan kao gost predavač.

Komentara 21

BE
beast1
16:11 18.02.2010.

Dvom, Ivo Josipović je hrvatski izdajnik, koji se okružio savjetnicima koji varaju (Rakar, Vrabec-Mojzeš) na porezima i sinovima ubojica (Peković i Pilsel) i ostalim komunističkim ljubiteljima propale Jugoslavije.

GO
Gogs
17:30 18.02.2010.

bilo bi dobro da pojedinci konacno prestanu srat o komunistima i slicnim pizdarijama.bilo bi vrijeme da to ostavimo za sobom..prestanimo se dijeliti i okrenimo se buducnosti...kriza nas gadno tlaci

OB
-obrisani-
15:49 18.02.2010.

Ivo Josipović je intelektualac i ugledan građanin koji če Hrvatskoj dati onu dodatnu intelektualnu dimenziju, da kao vodeća zemlja zapadnoga balkana bude uzor i voditelj kordona uvaženih partnera Srbije, Albanije, BIH, CG i Makedonije prema EU ulazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije