Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret
Povratak na članak

Josipović s nadbiskupom Puljićem o zdravstvenom odgoju

Dotaknuli su i aktualnu temu zdravstvenog odgoja te se složili da dobra volja, strpljivost, odgovornost i iskrena spremnost na razgovor jesu temelj komunikacije u područjima političkog života i civilnog društva

Komentari 6

ZL
zlako
18:21 09.01.2013.

Napasti večinu je kardinalna greška ako ti vojska nije odana,to je skužio Josipovič.

VL
KO
korisnik3
22:29 09.01.2013.

to vam je kao za vrime jugoslavije. partijski duznosnik se usuljao na misu da "cuje" sto to neprijatelj "misli". :P

VL
OB
-obrisani-
17:21 09.01.2013.

Postovani! Josipović s nadbiskupom Puljićem o zdravstvenom odgoju Dotaknuli su i aktualnu temu zdravstvenog odgoja te se složili da dobra volja, strpljivost, odgovornost i iskrena spremnost na razgovor jesu temelj komunikacije u područjima političkog života i civilnog društva * I I sto od toga ispunjava Jovanovic??? Lijep pozdrav!

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
17:39 09.01.2013.

Olakšavajuća okolnost za Hrvatsku svakidašnjicu je imati Josipovića za predsjednika. Otežavajuča okolnost je što ga u SDP-u baš i ne vole.

VL
OB
-obrisani-
18:47 09.01.2013.

Da li bi predsjednik poželio u svo Ured primiti beskućnike koji su ne svojom krivnjom to postali izgubivši posao i mogućnost dodjeljivanja stana, sve one koji ostaju bez radnih mjesta, poštene nekorumpirane sindikaliste i sve one za koje ne zna,, a trebao bi ih saslušati, te priznati da vođenje ove države vodi u propast. Svijestan je da nam je gore no što nam je bilo do promjene vlasti. Ovi su sebi sve namjestili, zaposlili one koje nisu trebali a jedna od takvih je i supruga premijera. Podobne hdz-ovce koji sjede na obje stolice ostavili su na pojedinim rukovodećim mjestima,kao tamo gdje se radi o tridesetogodišnjacima koji ni jednoga dana nisu bili na Listi Zavoda. Mnogo zaštićenih ima koji bi trebali praviti društvo Sanaderu i to bez obzira iz koje su stranke. Oni su složni jedino kada se radi o osobnim interesima. Da li bi saslušao sve one radnike koji su prevareni, kojima se oduzelo da bi se vladajući nagradili uvećanim plaćicama, poput ravnatelja HZZO-a, koji i ne zna se koliko plaćica i gdje sve prima, osim u svojoj privatnoj ordinaciji. Daj onome tko ima a oduzmi crkvom.

VL
OB
-obrisani-
18:56 09.01.2013.

Daj onome tko ima a oduzmi onome kome bi trebao dati. Danas su vladajući zaokupljeni zdravstvenim odgojem i crkvom. Ima mnogo važnijih stvari o kojoj bi trebalo diskutirati, te nije čudno što se sve više traži odlazak ove vlade u kojoj ministri eutanaziraju umjesto da liječe. Unosnije je biti političar, jer liječnik ako ima savjest ima i odgovornost, dok ovo bježe od odgovornosti. Bilo im je najvažnije posjesti podobnike i poslušnike u fotelje iako za to nisu bili sposobni. Mi mali nezaštićeni građani ispaštamo njihovu nesposobnost. Sa gađenjem se gleda i sluša na tv ekranima o borbi za gradonačelničko mjesto. Sramota gdje mi nezaštićeni sa oduzetim dostojanstvima živimo i što smo nemoćni za sada nešto izmijeniti. Predviđa se pad ove vlade, a sa njom i foteljerstva, ali njih nije briga. Došli su do ambicioznih ciljeva, ali biti će kasno nešto mijenjati, a toga će se jednoga dana sjetiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.