Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Josipović s humanim zvijezdama prikupio novac za 'Srce'

josipović (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/11
02.04.2011.
u 14:54

Udruzi je uručena donacija Zagrebačke županije u iznosu od 100.000 kuna, te 45.000 kn prikupljenih ulaznicama

Rezultatom 3:2 u korist Humanih zvijezda Zeline sigurno će se domaćini jučerašnje utakmice hvaliti, ali gubitnika u Sv. Ivanu Zelini nije bilo. Humanitarnom nogometnom utakmicom pomoglo se dovršetku izgradnje centra Udruge Srce, za poticanje razvoja osoba s posebnim potrebama.

Štićenike Udruge razveselilo je sudjelovanje hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, koji je predvodio ekipu Humanih zvijezda Hrvatske.

- Hrvatska je iskusila što je nevolja i hrvatski građani brinu o onima kojima je pomoć potrebna, svatko u granicama mogućnosti – kazao je predsjednik Josipović, u čijem su timu igrali Zlatko Mateša, Velimir Zajec, Silvio Marić i drugi.

Udruzi je uručena donacija Zagrebačke županije u iznosu od 100.000 kuna, te 45.000 kn prikupljenih ulaznicama. Uz potporu ministarstava i humanitarne akcije u novi Centar Udruga bi mogla useliti do kraja godine.

Komentara 8

JB
Juda ben Tudum
13:22 06.04.2011.

ma on se samo voli igrati sa djecom

JO
jojojo
20:06 02.04.2011.

gadi mi se ova lignja! ne možeš izbjeći članke o njemu. svuda je. pa jel on vlasnik svih medija u hrvatskoj?

FL
flok
19:50 02.04.2011.

ovoga nitko ne komentira, a kod mesića puno komentara što luđi, više prašine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije