Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović o Mesićevu "ispadu"

Josipović: RTL-ova novinarka nije bila korektna

josipović
Nino Strmotić/PIXSELL
15.02.2010.
u 13:39

Predsjednik Stjepan Mesić prošlog je četvrtka prvi put u 10 godina na toj dužnosti prekinuo intervju koji je davao RTL-ovoj novinarki Ivani Brkić. Isprovociran pitanjima rekao je da mu je “dosta tih sr...”.

- Očito je da je predsjednik Mesić bio pomalo i uvrijeđen pitanjem koje je impliciralo neku njegovu aktivnost koja nije zakonita - izjavio je predsjednik Ivo Josipović za Jutarnji.hr na pitanje o Mesićevu ispadu na RTL Televiziji.

>>RTL objavio snimku Mesićeva prekinutog intervjua

Predsjednik Stjepan Mesić prošlog je četvrtka prvi put u 10 godina na toj dužnosti prekinuo intervju koji je davao RTL-ovoj novinarki Ivani Brkić. RTL-ova novinarka upitala je predsjednika na odlasku podržava li Bajića jer ga on “nečim drži u šaci”. Isprovociran pitanjima, Mesić je napustio studio i rekao kako mu je “dosta tih sr...”.

- Mislim da novinarka nije bila korektna, a svatko će na to reagirati individualno - komentirao je Josipović.

Komentara 45

OB
-obrisani-
09:52 17.02.2010.

pa zbog medija i propagande te nerealnog pisanja Hrvatska i propada i samo je pitanje dana kada će uz agnostika na vlast doći partija i eto ti jugoslavije , pa kakova će biti razlika između jugoslavije i hrvatske ako u toj hrvatskoj neće biti hrvatski jezik, katolička vjera, hrvatska televizije, kada ništa neće biti hrvatsko osim eventualnih granica

OB
-obrisani-
17:12 15.02.2010.

drug josipovic brani i podrzava druga mesica...sramota...nadam se da ce gradani ubrzo saznati za koga su glasali..zalosno je ali je istina gdje je mesic stao nastavlja drug josipovic....

OB
-obrisani-
19:09 15.02.2010.

ferdo ------------------ Nema glupih pitanja.Ima samo glupih odgovora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije