Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović u Forumu

Josipović: RH treba jači šef države koji će zakone vraćati Saboru

Forum (1)
VL
06.10.2011.
u 15:08

Pročitajte i zašto Hrvatska neće iskoristiti treću povijesnu priliku za ubrzani rast ekonomije te zašto nismo uspjeli zaraditi više u rekordnoj turističkoj sezoni.

U petak samo u Forumu predsjednik Ivo Josipović otkriva zašto smatra da Hrvatska treba jačeg šefa države koji Saboru može vraćati zakone na doradu i dodatnu raspravu, a da državne institucije zakonom treba obvezati da surađuju i razmatraju predsjedničke inicijative. Hoćemo li zbog toga morati mijenjati Ustav i hoće li to poduprijeti parlamentarna većina, pročitajte u Josipovićevu velikom intervjuu u Forumu.

Forum otkriva kako nam je propalo 300 milijuna eura iz europskih fondova te zašto su ugrožene i milijarde koje će Hrvatska dobiti iz proračuna EU.

Pročitajte i zašto Hrvatska neće iskoristiti treću povijesnu priliku za ubrzani rast ekonomije te zašto nismo uspjeli zaraditi više u rekordnoj turističkoj sezoni.

Donosimo i priču zagrebačkog liječnika Tomislava Smoljanovića koji je natjerao američki Senat da istraži farmaceutske kompanije koje su njegova otkrića pokušale rušiti studijom čiji su autori na platnom spisku proizvođača spornog lijeka Infuse.

U petak u Forumu prvi put možete pročitati kako izgledaju proračuni naših nogometnih klubova, reportažu iz bankrotirane Argentine, priču o 100 remek-djela hrvatskih slikara koja odlaze u Njemačku i razloge zašto izvan Hrvatske nitko ne zna za naša vina.

Forum otkriva zašto će Hrvati opet izaći na ulice i prije izbora, tko stoji iza najavljenih prosvjeda 15. 10. i zašto se civilne udruge žele organizirati u izvanparlamentarnu opoziciju koja će pritiskati vlast i nakon izbora.

Komentara 82

A9
AAA-999
18:38 06.10.2011.

Hravtskoj treba predsjednik Hrvat !

FL
flick
15:21 06.10.2011.

Sve ljepše od ljepšeg!

Avatar netstoper
netstoper
06:25 07.10.2011.

pretjeruje...dosta mu je ovlasti ,da širi mir među susjedima i narodima europe,ali i da bude spreman zapovjednik vojske, kao da će sutra izbiti iznenadni rat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije