Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan pobjede
Povratak na članak

Antifašisti osnovali ligu i potpisali povelju

Potpisana je povelja Antifašističke lige kojoj su zadaci: integrirati antifašizam u temelje hrvatskog društva, suprotstavljati se svim manifestacijama nacifašizma, širiti svijest da svaki čovjek ima pravo na slobodan i dostojanstven život i rad...

Komentari 57

LU
lukabulic
14:01 09.05.2014.

neznam čim se ovi ponose dali -jamama ,bleiburgom ,jasenovcem ili križnim putom-

VL
CB
Conan Barbarin
14:24 09.05.2014.

josipović nastavlja mesićevim stopama...zašto je ukinuto pokroviteljstvo nad komemoracijom u bleiburgu?????

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
14:37 09.05.2014.

Josipoviću još malo i ti odlaziš sa funkcije... Kolektivna nesposobnost SDP-a je i tebe odavno uhvatila...

VL
SL
_Slavonac_
15:54 09.05.2014.

Jedva čekam da se ovu mimozu makne s funkcije predsjednika, sramota tko nam je predsjednik države!

VL
VE
verakruz
17:33 09.05.2014.

Kakvi su antifašisti više? Neka prosvjeduju protiv srpskog fašizma koje je danas jednako jako kao i devedesetih pod Miloševićem. Ali ne, oni još sklapaju pakt sa nekakvim sumnjivim udrugama, koje fašističkim i šovinističkim lažima i dan danas napadaju Hrvatsku i blate Domovinski rat. 70 godina nakon II svjetskog rata oni se još razmnožavaju kao štakori, sve je više sudionika NOB-a... Hrvatska je svjetski fenomen po tom pitanju.

VL
KA
kajinx
15:17 09.05.2014.

“berija”, da i ja dodam: Ja sam protiv Huna i Avara. Sad će i mene primiti.

VL
Avatar imotska115
imotska115
15:01 09.05.2014.

Ves si nam dosadan sa tim antifasistima, ni u Italiju to vise ne spominju gdje ih je blo mnogo vise nego u Hrvatskoj. Mosulini ima i svoj muzej u Italiji, to je povijest i idemo dalje da se malo zabavimo sa domovinkim ratom gosp. Predsjednice, kaj na to mislis.

VL
Avatar tituš
tituš
15:30 09.05.2014.

Još jedna gnjila i zločinačka liga ili udruga u Hrvatskoj!

VL
OL
olrajt
16:40 09.05.2014.

komunisti ne mogu biti antifašisti,komunisti su se sakrili iza antifašista!!!!

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:30 09.05.2014.

Ovi su i jedini koji ce za njega glasati .

VL
BE
berija
15:14 09.05.2014.

Ja sam antinapoleonist. Hoće li me Predsjednik primiti? I ja sam protivnik nečega što je davno poraženo.

VL
KA
kajinx
15:15 09.05.2014.

Josipović nam je objasnio kako progoniti Hrvate: Nazovite ih fašistima, sebe proglasite antifašistom i dobijete dozvolu za legalan progon.

VL
B2
bokida 2
16:56 09.05.2014.

Jedino što može primati još te i takve.

VL
BA
bakulušić
15:07 09.05.2014.

Na prostorima bivše Jugoslavije iliti Mesićeva Regiona samo četnici imaju certifikat da su antifašisti.I to su službeno dobili od saveznika na čelu sa SAD. Fumićevi i Mesićevi pajdaši su si to pravo prisvojili kao što su prisvojili židovske kuće i još puno toga. Oni su mislili da je ljepše zvati se "antifašistom" nego petom kolonom što su u stvarnosti i bili, Zamislite kako bi se zvali Hrvati koji bi 1991. stali na stranu tzv. SAO Krajine. Eto,takvi su 1941. ustali protiv svoje države i zajedno sa Srbima i Crnogorcima "oslobađali" Udbinu,Zagreb i ostale dijelove Hrvatske. Naravno,oni sada kažu da su oni bili vizionari i da su znali da će Pavelić biti zločinac a Hrvatska država zločinačka tvorevina. I da će u Jasenovcu biti ubijeno 700 000 Srba plus Židovi,Romi, napredni Hrvati... Sve su oni to unaprijed znali i tako su u Povijesti prikazali. Danas to predaju Jakovina i Goldštajn koji je i hrvatski veleposlanik u Parizu i u službenim prostorijama drži Titovu sliku. Onda se mi čudimo zašto gosp. Levy priča gluposti o Tuđmanu, Hrvatskoj, Bosni...

VL
ET
etrao
17:26 09.05.2014.

Samo ti nama mast vadi svojim antifašizmom. Što nisi neki dan otišao kod Zadra i vidio što su tvoji tzv. antifašisti napravili. Obitelj Ivezić, 19 članova uvalili u grobnicu, a među njima 10- djece u dobi od 6-14 godina. Smrade ljigavi!!!

VL
LU
lukabulic
14:10 09.05.2014.

nerazumim što znači primi vam komentar -umanji vam križić ako ga kliknete sami brišete komentar -pa zbog čega sam onda slao naddopunu prvom komentaru čini se da za hrvate vrijede neka druga pravila naprimijer od čindbenika i ostalih sa istoka- istoka- -da nastavim komentar čim se ponose napustanjem sabora ili bdp-om ilinečim trećim ili desetim_--

VL
VL
????
14:48 09.05.2014.

Dan pobjede je bio jučer. Koliko znam 1945. se nismo služili moskovskim nego srednjeeuropskim vremenom. Ovo samo pokazuje da im je bio važniji gazda Staljin nego činjenice.

VL
MX
MXLCLGTG
14:38 09.05.2014.

Dok u drzavi ne dodje neka Vlada koja ce osnovat strucnu komisiju koja ce istraziti sve zlocine poslije drugog svjetskog rata,dok ne uradi lustraciju ova drzave nece ici naprijed,jer u ovoj drzavi se vise prica o crnima o ustaskim zmijama o svemu sto misle da to narod zabavlja,za ove dvije i po godine vise je bilo svadje i sukoba o tim stvasrima nego o radnim mjestima odnosno programima kako bolje zivjeti u ovoj drzavi.Zalosno je to da se 69 godina poslije rata narod dijeli na ove i one narodu je dosta ti prepucavanja i skupova sa zvanim antifasistima okrenite se prema onome sto ce donijeti narodu bolji zivot,a ako to ne mozete onda se kupite i ostavite strucnim ljudima da vode drzavu a vi sa svojim antifasistima pisite Price ili sta vec neznam.

VL
LB
lela.baborela
15:22 09.05.2014.

Jozipović Mesićevim stopama nastavljavlja od same kampanje. Od prvog mandata. A zašto je ukinuto pokroviteljstvo u Bleiburgu? Kad je bio Mesić predsjednik on je rekao da na Bliburgu nije bilo žtava vjerovao ili ne,ja sam ga čula na tv-u.E pa sad Vi recite kakav je to čovjek?

VL
DD
ddh
18:40 09.05.2014.

Hrvatska je vjerojatno jedina drzava gdje drugi svjetski rat jos traje i gdje zlocinci toga rata i njihovi sljedbenici osnivaju vlastitu udrugu. I to legalno. A ta zlocinacka parazitska organizacija ima i danas mladih sljedbenika i to pogotovo oko Iblerovog trga. A na celu, koje li ironije, trenutno izabrani predsjednik Hrvatske. Poziva na konzenzus, a dijeli hrvatsko drustvo gdje stigne, poziva na zajednistvo, a druzi se sa navijacima partizanskih zlocinaca i provocira i ismijava sve zrtve toga partizanskog zlocinackog rezima. Njegov otac i drugovi pobili su stotine tisuca Hrvata poslije 1945- e bez suda, opljackali imovinu tisucama porodica, protjerali desetke tisuca Hrvata u exil, ubija li ih u exilu, a sada se predstavljaju kao neki borci koji se bore protiv antifasizma kojega u cijelim svijetu osim u Srbiji nema. A kad je srpski fasizam gazio, palio i klao Hrvatsku, tih danasnjih "antifasista" i tog predsjednika nije se nigdje vidjelo niti culo. A kad bi taj dvolicnjak od predsjednika stvarno osnivao udruge antifasista, onda bi u tim udrugama morali biti Gotovine, Markaci, Mercepi i Norci, a ne zlocinci Fumici i ostala komunisticka bratija kojima su ruke jos uvijek pune krvi od Hrvata koje su klali i ubijali.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.