Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik u Rijeci

Josipović: Premijer ocjenjuje s kojim ljudima može raditi dalje

Ivo Josipović
Marko Prpić/PIXSELL
11.06.2014.
u 20:23

- Očekuje se socijalna pravednost, da usluge svima budu dostupne, a s druge strane vidimo da novca nema i da su problemi veliki - rekao je Josipović.

- Došlo je do promjene u dva resora koji imaju probleme, a koje bi sveo na najbazičniju činjenicu - na disproporciju naših očekivanja i objektivnih potreba resora - komentirao je večeras u Rijeci predsjednik Ivo Josipović gdje je nazočio svečanoj sjednici Gradskog vijeća, a povodom Dana grada.

- Očekuje se socijalna pravednost, da usluge svima budu dostupne, a s druge strane vidimo da novca nema i da su problemi veliki. Mogu zahvaliti dosadašnjim ministrima, a novim ministrima zaželjeti puno uspjeha - rekao je Josipović.

"Podržimo nove ljude"

Na pitanje je li neobično da premijer ministre hvali, a onda ih smjenjuje, Josipović je kazao da premijer ocjenjuje s kojim ljudima može raditi dalje. - Za sve dobro što su učinili, hvala im, a sada su tu novi ljudi, podržimo ih - rekao je na kraju Josipović.

Ispred zgrade riječkog kazališta HNK Ivana pl. Zajca, gdje se održavala svečana sjednica, Josipovića je dočekala Slavica Šota i nekoliko članova udruge Pokret otpora - Riječani protiv korupcije. Predsjedniku je poklonila majicu, ali se i požalila što unatoč ulaznicama njoj i članovima njezine udruge nije dozvoljen ulaz u zgradu kazališta.

>>Ostojiću kazna za neposluh, Jovanoviću za gafove

>>Pogledajte tko je sve napustio Milanovićevu Vladu

>>Komadina i Obersnel kritiziraju rekonstrukciju: Tajming je loš. Rijeka opet gubi!

Komentara 4

DA
Dagobert
22:31 11.06.2014.

Pokret otpora - Riječani protiv korupcije. Predsjedniku je poklonila majicu, ... Nije valjda da ste toliko naivni da mislite da tom Glazbeniku, Skladatelju i Profesoru Prava s uzom specijalizacijom krivicno pravo trebate ukazivati na Korupciju i Mito u HR. Necece se on o toj temi uopce izjasniti jer je okruzen s ljudima koji su prosli taj put i sad su svuda. A da ne govorimo o predizbornom vremenu. u sazetku treba ga kritizirati jer je uvijek nedorecen taj Agnosticar. Vec je u odrasloj dobi promijenio ili bitno korigirao svoj svjetonazor. Dobrovoljno je bio clan SKJ. Divno bi bilo procitati njegov zahtjev za prijem u SKJ. Citao san jedan od jednog ljecnika. Nevjerojatno. Koja poniznost i odanost se dane na papiru fixirati. Pljuc!Pljuc!Pljuc!Pljuc!

BL
Blizard
09:04 12.06.2014.

Pokret otpora-Riječani protiv korupcije ...! Duhoviti su nema sto ...!

AM
alberta.mutti.5
09:32 12.06.2014.

I onda vuk siluje babu, a crvenkapica ode sa jednim leptiricem na tulum kod Severine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije