Naslovnica Vijesti Hrvatska

Josipović potpisuje prisegu unikatno izrađenim nalivperom

Riječ je o crnom nalivperu prevučenim kromom, dok je samo pero od rodija. Prsten je graviran sa motivima pletera, a na klipsu u obliku kravate ugraviran je violinski ključ kao prepoznatljivi simbol našeg predsjednika, ne samo pravnika nego i glazbenika.
18. veljače 2010. u 09:03 19 komentara 48 prikaza
nalivpero
Foto: TOZ

Na pozornici postavljenoj na Markovu trgu novi će predsjednik Ivo Josipović danas potpisati svečanu prisegu izvornim hrvatskim proizvodom, unikatnim nalivperom Penkala Jubilej Domovina, ručno izrađenim u pogonima zagrebačke tvrtke Toz Penkala samo za ovu svečanu prigodu.

Riječ je o crnom nalivperu prevučenim kromom, dok je samo pero od rodija. Prsten je graviran sa motivima pletera, a na klipsu u obliku kravate ugraviran je violinski ključ kao prepoznatljivi simbol našeg predsjednika, ne samo pravnika nego i glazbenika, objavili su iz Tvornice olovaka Zagreb, proizvođača unikatnog nalivpera za današnju predsjedničku prisegu.

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Zbljuvat\' ću se !

  • downunder:

    \"Josipović potpisuje prisegu unikatno izrađenim nalivperom\" Nadam se da neće tražiti da ga zovemo voljeni vođa ili slično. Čemu sve ovo?

  • -obrisani-:

    Unikatno pero...wooow, bem ti zrno, pa to ti je vec nest, hehehe, sad bu odmah super predsjednik :-) ! Salu na stranu: koga uopce interesiraju takve shit-vijesti??? Da potpise i sa plasticnim penkalom dodje mu (i nama) skroz na isto.