Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipović potpisuje prisegu unikatno izrađenim nalivperom

nalivpero
TOZ
18.02.2010.
u 09:03

Riječ je o crnom nalivperu prevučenim kromom, dok je samo pero od rodija. Prsten je graviran sa motivima pletera, a na klipsu u obliku kravate ugraviran je violinski ključ kao prepoznatljivi simbol našeg predsjednika, ne samo pravnika nego i glazbenika.

Na pozornici postavljenoj na Markovu trgu novi će predsjednik Ivo Josipović danas potpisati svečanu prisegu izvornim hrvatskim proizvodom, unikatnim nalivperom Penkala Jubilej Domovina, ručno izrađenim u pogonima zagrebačke tvrtke Toz Penkala samo za ovu svečanu prigodu.

Riječ je o crnom nalivperu prevučenim kromom, dok je samo pero od rodija. Prsten je graviran sa motivima pletera, a na klipsu u obliku kravate ugraviran je violinski ključ kao prepoznatljivi simbol našeg predsjednika, ne samo pravnika nego i glazbenika, objavili su iz Tvornice olovaka Zagreb, proizvođača unikatnog nalivpera za današnju predsjedničku prisegu.

Komentara 19

OB
-obrisani-
12:27 18.02.2010.

Zbljuvat\' ću se !

DO
downunder
09:25 18.02.2010.

\"Josipović potpisuje prisegu unikatno izrađenim nalivperom\" Nadam se da neće tražiti da ga zovemo voljeni vođa ili slično. Čemu sve ovo?

OB
-obrisani-
09:50 18.02.2010.

Unikatno pero...wooow, bem ti zrno, pa to ti je vec nest, hehehe, sad bu odmah super predsjednik :-) ! Salu na stranu: koga uopce interesiraju takve shit-vijesti??? Da potpise i sa plasticnim penkalom dodje mu (i nama) skroz na isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije