Naslovnica Vijesti Hrvatska

Josipović poručio radnicima da se bore, ali da ne ugrožavaju zdravlje

Na pitanje hoće li sudjelovati u drugom splitskom Gay prideu, predsjednik je rekao da ne zna, ali je uputio podršku toj manifestaciji, jer je riječ o borbi za ljudska prava.
17. ožujka 2012. u 14:14 36 komentara 1 prikaza
Ivo Josipović
Foto: Goran Stanzl/ PIXSELL

- Radnicima ove države poručio bih da čuvaju zdravlje, ali da se za svoja prava bore - odgovorio je na novinarsko pitanje u Primorskom Docu u kaštelanskoj zagori predsjednik Ivo Josipović. Održćao je sastanak s čelnicima općine, obišao je gradilište škoslke sportske dvorane i gospodarsku zonu.

Ocijenio je kako je Vlada u prvih sto dana radi upravo onako kako je i obećala. Na pitanje hoće li sudjelovati u drugom splitskom Gay prideu, predsjednik je rekao da ne zna, ali je uputio podršku toj manifestaciji, jer je riječ o borbi za ljudska prava.

 

Elipso

  • -obrisani-:

    hahahahahaha...\"borite se ali da ne ugrozavate ljude\"....heheheheh... Onako...Gandijevski valjda. O majko mila ala imamo politicare !

  • campa:

    Kao vrhunski intelektualac mogao je barem naznačiti ako ne uputiti kojim sredstvima i kako.Zbog čega ne prozove one koji rade zločine prema radnicima kršeći temeljna ljudska prava na rad i primanja za rad.

  • cavecanem:

    ako vlada radi kao što je obećala onda smo mi d****li koji ne razumiju hrvatski jer je vlada obećala da će raditi drugačije od hdz-a