Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan 21

Josipović: Plan koji nije dao rezultate treba stalno preispitivati

ivo josipović
Igor Kralj/PIXSELL
13.05.2013.
u 19:15

Predsjednik Josipović gostovao je u emisiji Hrvatskog radija u kojoj je ocijenio dosadašnji rad ove vlade

Svaki plan koji krene sa svojom provedbom, a nije dao rezultate treba stalno preispitivati, izjavio je hrvatski predsjednik Ivo Josipović upitan u emisiji Hrvatskog radija treba li redefinirati Plan 21, prenosi HRT.

Josipović je u emisiji "S predsjednikom uz kavu" napomenuo i da su u Vladi obećali preispitati neke od postavki tog plana. Kad je riječ o izlasku iz krize, Josipović je ustvrdio kako podupire i potiče Vladu.

– Znam da puno investitora želi u Hrvatsku i da postoji interes, ali se boje administrativnih barijera – rekao je i dodao kako bi volio da Zakon o poticanju investicija zaživi u praksi.

Osvrćući se na iduće lokalne izbore, Josipović je rekao da nije pristaša uvredljivih i prljavih kampanja, već bi volio da se u kampanji forsiraju teme koje se tiču onih koji izlaze na izbore. Ono što vidim kao slabost sustava izbora u lokalnoj samoupravi je potencijalna nestabilnost izabranih vlasti i mislim da ćemo se s tim problemom tek suočiti, rekao je. Objasnio je kako mu je želja da se uspostavi sustav koji ne bi omogućio da se svake godine negdje u Hrvatskoj održavaju izbori.

 

>>'SDP treba novi program, a Plan 21 trebamo revidirati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije