Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipović: Nitko u Hrvatskoj ne smije kopati po kantama za smeće!

josipović
Antonio Bronić/PIXSELL
19.11.2009.
u 19:50

Harač je duboko nepravedan, kao i mnogo toga drugog u Hrvatskoj danas. Zato vam obećajem da ćemo to promijeniti, i Hrvatsku ponovno učiniti pravednom - rekao je Josipović.

Nitko u Hrvatskoj ne smije kopati po kantama za smeće! Hrvatska mora postati pravedna zemlja. To je moguće jedino ako iskorijenimo korupciju - poručio je Ivo Josipović otvarajući službeno kampanju u Ivancu.

U četvrtak je, prvi dan službene kampanje za predsjednika Republike, posjetio više mjesta Varaždinske županije. Osim Varaždina, posjetio je birače u Ivancu, Varaždinskim toplicama i Novom Marofu.

- Harač je duboko nepravedan, kao i mnogo toga drugog u Hrvatskoj danas. Zato vam obećajem da ćemo to promijeniti, i Hrvatsku ponovno učiniti pravednom - odgovorio je Josipović na apel penzionera.

- U pravednoj zemlji godine vas ne čine bezvrijednima, već iskusnima. U Hrvatskoj za kakvu se ja borim, ljude se vrednuje prema njihovim postignućima, a ne prema njihovoj dobi. Ljudi vašeg iskustva zaslužuju pravdu, a ne pravdanje. Zaslužuju dostojanstven život, a ne životarenje - rekao je Josipović.

Komentara 33

GV
goran vrtaric
17:49 06.12.2009.

Zar ce i kopanje po kantama za smece zabraniti? kako cemo se onda prehranjivati gospodine Josipovicu? A ja mislio vas birati na izborima, sasda sam u nedoumici, ili mislite da ste u stanju Hrvatsku financijski toliko ojacati da nece biti POTREBE da se po kantama za smece trazi kruh nas svagdasnji? Objasnite molim vas nama nepismenima sto ste vi time mislili, da ne bude poslije zabune.

OB
-obrisani-
20:57 19.11.2009.

.19.11.2009. u 20:25h Vukovar91 je napisao/la: volimhajduk, ne da kazu..vec je istina!!!!! 75% optuznica protivu nasih generala je od Josipovica i zato je jos dobivao placu od haskog suda! MOZDA JOS JE PLACENIK HAGA??? ................................................ 100% isporucenih generala i dokazaza je od HDZ.. ..gotovina, glavna riba...izdana od SANADERA licno cim je postao premijer...!!!

LI
Libela
21:18 19.11.2009.

Ljiga demagog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije