Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob interesa

Josipović: Nisam znao za ankete, Huić ih nije trebao raditi za HTV

Ivo Josipović
Autori: iš/VLM, nm
05.12.2009.
u 18:51

Ovdje se ne smije zaboraviti bit, a to su rezultati koji pokazuju da je jedan kandidat javnu televiziju pretvorio u privatnu - rekao je Josipović.

Nakon što je danas nakon našeg otkrića o sukobu interesa Davor Huić (koji je kao Josipovićev medijski savjetnik putem svoje tvrtke Briefing d.o.o za potrebe prisavskih obračuna kreirao sporne podatke o gostovanjima Milana Bandića na HTV-u), izišao iz Josipovićeva izbornog stožera, o tome se Huićevu postupku danas u Osijeku očitovao i sam SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović.

– Ja to nisam znao, on to nije trebao raditi jer je riječ o svojevrsnom sukobu interesa. Davor Huić je uvidio da je pogriješio, postupio je moralno i izašao iz našeg tima – rekao je Josipović i potom ipak “dodao malo vode na svoj mlin”:

– No ovdje se ne smije zaboraviti bit, a to su rezultati koji pokazuju da je jedan kandidat javnu televiziju pretvorio u privatnu. Oni koji to dovode u sumnju lako mogu ponovno prebrojiti minute, no to nije moj posao – zaključio je Josipović, a izjavu Milana Bandića o tome da ga mediji prate jer ima najkvalitetniji program, prokomentirao je konstatacijom da “prvo treba vidjeti zna li on za ikakav program”.

A Branko Hrvatin, predsjednik DIP-a, kazao je:

– O tome možemo raspravljati i očitovati se samo ako dobijemo upit u tom smjeru ili službeni zahtjev nekog tijela za našu reakciju.

Komentara 26

BR
Brezovica
12:56 06.12.2009.

E hajde sad ti ne vjeruj ovoj blago rečeno \"blaženoj Faci\". Ovakvi sveci mogu se uzgojiti samo u laboratoriju SKJ (sdp).

PI
Pippo9
14:40 06.12.2009.

MOžeš si mislit .Lik je tolko ljigav i odvratan

SA
samar
17:29 06.12.2009.

Večernjaku sram te bilo kao i braću ti i sestre tj HRT i Jutarnji. Stvarno ste prešli mjeru u svojoj psihocidnosti prema Hrvatskom narodu. Takvi kakvi ste vi nije ni čuditi vam se što ovakve gliste poput Josipovića i slične mu gliste favorizirate. Vi mediokrati kao da ste Sotonu sisali i čitali Britanske, masonske ideologije koje su vam se izgleda usadile u srce. Nema kod vas ni čovjekoljublja ni domoljublja a o samim time nema riječi niti o Bogoštovlju. Zato ih i favorizirate te i takove u \'\'duhu EUa\'\' ljude sušičave riječi i ograničene spoznaje, ljude kojima je razum vrlo ograničen i koji nemaju čvrstu volju za opće dobro, kao niti osjećaj obaveze ni dužnosti , već samo osobnu ili pak nametnutu želju za \'\'biti\'\' predsjenik i onda slijedi kao i do sada: primjećujem, naglašavam, izražavam, poručujem, ...konstantiram,.. kao i dosadašnje glupo i isprazno Mesićevo blebetanje..bla bla. Te liberalne egoiste , ljude klišejke naravi i stereotipne retorike želi i Brisel vidjeti na vrhu jer upravo im takve \'\'kazališne lutke\'\' trebaju kao izvršioci i glasnogovornici u Hrvatskoj jer žele čovjeka koji će zastupati EU u Hrvatskoj a ne obratno, žele izdajicu, a to i je Josipović i ostali Večernjakovi favoriti (Bandić, Pusić, Hebrang). Sablazan mediokracije uništava zdravu misao a s time i spoznaju i ideje , ograničavajući djelotvornost razuma u čovjeku. Takav je i Josipović i ostali favoriti HR mediokracije, sablažnjivi i opasni za javno mnijenje. Večernjaku, ti si ustvari zločinac jer kao i braća i sestre ti , vi imate moćno oružje današnjice a to je lansiranje informacija u javnosti, i zaista nas \'\'dobro \'mlatite\'\', čitav narod, uništavate nam entuzijazam, nadu u bolje sutra, razjedinjujete nacionalnu svijest. Snaga informacije je silovita, ali dođe i dan kada se ona pokaže u svom punom sjaju, kad tad. Ali što to i vama izdajničkim medijima znači, niti ste u vlasništvu Hrvata niti Hrvatske pa što drugo i očekivati od vas \'\'kolonizatora\'\' ljdske misli i spoznaje. Još jednom : SRAM VAS BILO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije