Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Josipović: Neodgovorno je da se kazalište ostavi bez vodstva

josipović
AFP
03.10.2010.
u 20:08

Predsjednik Josipović posjetio je Centar za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama Slava Raškaj

 - Apsolutno je neodgovorno da se splitsko kazalište ostavi bez primjerenog vodstva. Očekujem od ministarstva i Grada da riješi problem. Zakonske odredbe su jasne, gradsko vijeće Splita morat će donijeti neku odluku i morat će dovršiti natječaj za intendanta - kazao je Ivo Josipović predsjednik RH. Posjetio je Centar za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama Slava Raškaj, a večeras će nazočiti 6.Runjićevim večerima u splitskom HNK.

Ključne riječi

Komentara 8

UT
utatica
21:04 03.10.2010.

Jel ovaj normalan, pa taj cijelo vrijeme obilazi ko da je u predizbornoj kamapnji, takve aktivnosti može upražnjavati i bez onih silnih savjetnika i milijuna kojima mu financiramo ured. Totalni bezvenjaković s puno praznog hoda i ispraznih riječi

ML
mladazemlja
21:46 03.10.2010.

Bezobzirno je i bezobrazno da Mani Gotovac,Semka Bulić i slični kroje sudbinu i određuju tko je kompetentan a tko ne ! Gotovac je sa stazićem i Opačićkom prisustovala orgijanju sa Šerbeđijinim Ulyssesom na Brijunima o trošku građana pošto joj je avion plačen proračunskim novcem grada Zagreba stoga je logično da Josipović drži tu poziciju.

PG
praseca gripa
22:06 03.10.2010.

Sto,bi tlebao blijunski kuplelaj odlucivat o tome tko ce bit intendant ........? Jadna majko,jadnije svatova! Nadam se da ce Kerum izdrzat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije