Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
đurđevac

Josipović ne odustaje od ocjene ustavnosti zakona o ništetnosti

Ivo Josipović, Tordinci (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
19.11.2011.
u 14:18

Decentralizacija u Hrvatskoj trebala bi biti puno izraženija, posebno u financijskom smislu, a na tome će morati poraditi nova vlada, koje god ona boje bila, rekao je predsjednik RH

Predsjednik Josipović u današnjem je posjetu Đurđevcu izjavio kao bi decentralizacija u Hrvatskoj trebala biti puno izraženija, posebno u financijskom smislu, a da će na tome morati poraditi nova vlada, koje god ona boje bila.

Odgovarajući na novinarska pitanja, predsjednik je komentirao budućnost hrvatskog zrakoplovstva.

- General Lovrić ukazao je na najvažnija pitanja oružanih snaga, jedno od njih je zrakoplovstvo. Što se tiče naših borbenih aviona, njihov vijek trajanja je pri kraju i važna je zadaća razmišljati kako urediti zaštitu hrvatskog zračnog prostora. General je spomenuo mogućnost da se to pitanje riješi u suradnji s NATO-om. Zrakoplovstvo je je velika investicija, a mi u okviru svojih mogućnosti moramo naći rješenje. Nitko sretniji od mene ako se pokaže da možemo naći sredstva za autonomno ratno zrakoplovstvo, no morat će se voditi računa da ne uđemo u veliku investiciju koja će za nas biti potpuno neizdrživa, kao što su to učinile neke nama susjedne zemlje – kazao je Josipović.

Kazao je i kako nije odustao od prijedlog za ocjenu ustavnosti zakona o ništetnosti te da će ga podnijeti vrlo skoro.

Komentara 55

OB
-obrisani-
16:51 19.11.2011.

ne kužim kak mu Tadić može odoljeti

Avatar comparator
comparator
03:10 24.11.2011.

Dva ili tri dobra avijona ipak bi trebali no onda nek budu zapadne proizvodnje i to novi.

VE
velikazmija
21:13 26.11.2011.

eskadrila bojna --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije